Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Farah Zeynep Abdullah Kaç Yaşında Ve Nereli?

Farah Zeynep Abdullah Kaç Yaşında Ve Nereli? Sorusu bugün internette ne çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, Farah Zeynep Abdullah Kaç Yaşında Ve Nereli? Tüm bu soruların yanıtı haberimizde.

Farah Zeynep Abdullah Kaç

Binlerce hayranı bulunan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah 17 Ağustos 1989’da İstanbul Beşiktaş’ta doğdu. Babası Arap kökenli, annesi ise Boşnak kökenlidir.

Başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah, lise eğitimini  İstanbul Saint Michel Fransız Lisesinde başlayan Farah Zeynep Abdullah babasının görevi nedeniyle eğitimini tamamladı. Üniversite eğitimine de İngiltere’de başladı, 2013 yılında Fransızca Drama Bölümünden mezun oldu.

 FARAH ZEYNEP ABDULLAH DİZLİLERDE YER ALDI?

Farah Zeynep, ilk rolünü “Öyle Bir Geçer Zaman ki” adlı dizide aldı. Üniversite ikinci sınıfta iken Aylin rolünde oynadı. Dizi ile tanınmaya başlayan oyuncu, daha sonra Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği “Kelebeğin Rüyası” adlı filmde oynadı. Başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile paylaştıkları bu filmle ününü artırdı. 2014 senesinde Star TV’de yayımlanan “Kurt Seyit ve Şura” dizisinde başrol oynadı. Çağan Irmak’ın yönetip, Hümeyra, Mehmet Günsür ve Kerem Bursin’in rol aldığı “Unutursam Fısılda”da Hatice karakterinin gençliğini oynadı. Farah Zeynep, filmlerindeki başarısı dolayısıyla pek çok yarışmada ödüle layık görüldü.