Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fertillife Sağlık Gurubu, mucize bebeklerle buluştu

İstanbul, Eskişehir ve Afyonkarahisar’da

İstanbul, Eskişehir ve Afyonkarahisar’da hizmet veren Fertillife Sağlık Gurubu, “Mucize Bebekler 2019” buluşmasını Eskişehir’de gerçekleştirdi

 

Etik değerlere bağlı, deneyimli ve güvenilir kadrosuyla sürekli gelişen, sunduğu hizmetin kalitesiyle tercih edilen sağlık kurumu olan Fertillife Sağlık Grubu “Mucize Bebekler 2019” buluşmasını Eskişehir’de gerçekleştirdi. Eskişehir’de bir termal otelde düzenlenen programa Fertillife Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Fatih Öğüç, eşi Embriyolog Merve Öğüç, Genel Koordinatör İlker Vapur, Fertillife Sağlık Grubu çalışanları ve mucize bebekler ile aileleri katıldı.
“BÜYÜK BİR GURUR YAŞIYORUZ”
Programın açılış konuşmasını yapan Fertillife Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Fatih Öğüç , İstiklal Marşı okunurken çok duygulandığını ifade ederek, “Çünkü dünyaya getirmeye vesile olduğumuz bu güzel çocuklarımız artık yavaş yavaş İstiklal Marşımızı okumaya başlamışlar. Bu bizim için büyük bir onur ve gurur.” dedi.
“TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN ÇOCUKLARIMIZ VAR”
1991 yılında meslek hayatına başladığından bu yana çok çeşitli kurumlarda çalıştığını belirten Öğüç, “1999 yılında Eskişehir’de başladığımız serüvende aramızda bulunan tüm aileler ve çocuklar hepimizin yaşamımıza ekibimle birlikte olması onur ve gurur veriyor. Buraya sadece Eskişehir’den değil, Afyonkarahisar, Kütahya ve Türkiye’nin değişik illerinden gelen pek çok hastamız ve çocuklarımız var.” ifadelerini kullandı.
“4 BİN ÇOCUĞUMUZ DÜNYAYA GELDİ”
Kurumlarında 4 bin çocuğun dünyaya geldiğini söyleyen Dr. Öğüç, “Bunların çok büyük bir kısmı Türkiye’de bir kısmı da yurtdışında Afrika ülkelerinden, Rusya’dan, Özbekistan’dan, Türkmenistan’da ki çocuklarımıza kadar dünyanın her tarafından her kesiminden çocuğumuz oldu. İnşallah daha da büyüyerek sizlere hizmet vermenin gururunu yaşayacağız.” diye konuştu.
“120 KİŞİLİK EKİP OLDUK”
“1923 yılında kurulan Cumhuriyetin 96. yılını kutladığımız bu günlerde Cumhuriyetimizin inşallah sağlıklı ve genç nesiller ile devamı için elimizden gelen her türlü çabayı hep birlikte göstereceğiz.” diyen Öğüç, “2013 yılında Eskişehir’de kurduğumuz Tüp Bebek Merkezi 3 kişiyle başlamıştık. Şimdi adını sayamayacağım yaklaşık 120 kişilik bir ekiple beraberiz.” dedi.
“ONURLUYUM, GURURLUYUM”
Fertillife Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Fatih Öğüç’ün eşi Embriyolog Merve Öğüç ise, aileler ile birlikte olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu belirterek, “Büyük emekler ile bu bebekler dünyaya geliyor. Başta eşim olmak üzere diğer ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir anne olarak insanların anne olmasına vesile olabilmek benim için onur ve gurur vericidir. İnşallah sayıları artırarak sağlıklı nesiller dünyaya getirmek için çalışmaya devam edeceğiz Fertillife ailesi olarak.” şeklinde konuştu.
BEBEKLER İLE YAKINDAN İLGİLENDİ
Konuşmaların ardından Fertillife Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Fatih Öğüç , tüm ekibini sahneye davet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Mucize bebekleri de yanına çağıran Op. Dr. Fatih Öğüç ve eşi Embriyolog Merve Öğüç bebekler ile yakından ilgilendi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti