Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Festival vakfı kurulursa, dünya yıldızları gelecek

Bu haberin fotoğrafı yok
Festival vakfı kurulursa, dünya yıldızları gelecek

11’nci Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali, tüm hızıyla sürüyor. Millet Hamamı’ndaki konserleri, özellikle üniversite öğrencileri büyük ilgiyle takip ediyor. Festival’in Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Başkadem, gerekli desteğin sağlanması durumunda Klasik Müzik ve Jazz Festivalleri için bir vakıf kurulabileceğini söyledi

11’inci Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali çerçevesinde konserler, hız kesmeden devam ediyor. Prag Modern grubu, Festival’in üçüncü gününde “Müzik bir buluşmadır” teması ile konser verdi. Konseri, özellikle üniversiteli gençler ilgiyle takip etti.
Konserden önce bir açıklama yapan Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Başkadem, Festival’in 11 yıldır yükselen bir ivmeyle gerçekleştirildiğini söyledi. Başkadem, birkaç yıl sonra Klasik Müzik’te dünya yıldızlarının Afyonkarahisar’a gelebileceğini belirterek “Klasik Müzik ve Jazz Festivalleri ile ilgili bir vakıf projemiz var. Bu, sadece bizim girişimimizle olacak bir şey değil. Mutlaka şehir yöneticilerinin de destek vermesi ve sahiplenmesi gerekiyor. Eğer bu vakıf projesi hayata geçerse, konser kayıtlarımızı, vakfa ait internet sitemizde yayınlayabiliriz” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti