Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fethi Yaşar’a Önemli Görev

Başkent Ankara’nın istikrarlı siyasetçileri arasında yer alan hemşehrimiz Fethi Yaşar, önemli bir göreve tekrar seçildi

Başkent Ankara’nın istikrarlı siyasetçileri

Yenimahalle Belediye Başkanı, hemşehrimiz Fethi Yaşar,  yeniden İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanlığı’na seçildi. Seçim sonunda bir değerlendirmede bulunan Yaşar, “Beni yeniden İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı olarak seçen Belediye Başkanlarımıza ve Delegelerimize teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de Encümen Üyelerimizle birlikte uyum içerisinde üye belediyelerimize ve vatandaşlarımıza faydalı çalışmalar yapmaya, projeler üretmeye devam edeceğiz. Encümen Üyelerimiz Çankaya Belediye Başkanımız Hüseyin Can Güner, Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan, Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt ve Alaşehir Belediye Başkanımız Ahmet Öküzcüoğlu’na da başarılar diliyorum” dedi.

Fethi Yaşar’a Önemli Görev

BİRLİĞİN ÜYE SAYISI ARTTI

Yaşar, “İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı olduğumda 37 olan üye Belediye sayımız, bugün gerçekleştirdiğimiz Meclis Toplantısındaki 33 yeni üye belediyemizle birlikte 250’ye yaklaştı” değerlendirmesinde bulundu

İMAMOĞLU’NU KUTLADI

Yaşar, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı’na seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu da kutlayarak “Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı olarak seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu kutluyor, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Fethi Yaşar’a Önemli Görev