Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Finale 3 gün kaldı – Kocatepe Gazetesi

Finale 3 gün kaldı – Kocatepe Gazetesi
Finale 3 gün kaldı

Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret eden Türkiye Motorsporları Federasyonu İdari Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, Afyon’da 17-18 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan Türkiye Motokros Şampiyonası’nın 5. ayağı hakkında Vali Tutulmaz’a bilgiler aktardı.
Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür eden Türkiye Motorsporları Federasyonu İdari Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, “Teknik, beceri, cesaret ve dengenin öne çıktığı Türkiye Motokros Şampiyonası’nın 5. Ayağı 17-18 Kasım tarihlerinde Afyonkarahisar’da yapılacaktır. Motokros Şampiyonası final ayağı Afyon Motor Sporları Merkezi’nin 1.725 metre uzunluğa sahip motokros parkurunda düzenlenecek. Türkiye’nin usta yarışçıları, hızlı gençleri ve minik yetenekleri 18 Kasım Pazar günü başlangıç demirindeki yerlerini alacaklar. Ankara, İstanbul, İzmir, Muğla, Antalya, Sakarya, Tekirdağ, Kocaeli ve Bursa başta olmak üzere birçok ilden sporcunun katılacağı Türkiye Motokros Şampiyonası, yarışçıların hünerlerini sergilediği büyük bir görsel şölene dönüşecek. Toprak parkurda yarışçılar, birbirinden farklı büyüklükteki rampaları ustalıkla atlayıp kıyasıya bir mücadeleye tutuşacaklar. Sekiz kategoride yapılacak yarışlar, 17 Kasım Cumartesi günü teknik kontrollerin ardından antrenman ve sıralama turlarıyla başlayacak. 18 Kasım Pazar günü ise iki etap halinde yarışçılar başlangıç demirine sıralanacak. Afyonkarahisar’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda MX1, MX2, MX2 Junior, MX, Veteran, 85 cc ve 65 cc sınıflarında yarışlar yapılacaktır.” dedi.
İdari Asbaşkanı Akülke, 17-18 Kasım tarihlerinde ilimizde yapılacak olan yarışları izlemek ve yarışlarda dereceye giren sporculara ödüllerini vermek üzere Vali Mustafa Tutulmaz’ı davet etti.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali Tutulmaz, “İlimiz her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor. Bu sene 1-2 Eylül tarihleri arasında ilimizde gerçekleştirilen Dünya Motokros Şampiyonası’ndan şehir olarak alnımızın akıyla çıktık. Şimdi sırada bu hafta sonu ilimizde düzenlenecek olan Türkiye Motokros Şampiyonası’nın 5. ayağı var. İnşallah bu organizasyondan da alnımızın akıyla çıkacağız. Bu tür organizasyonlar ilimizin tanıtımı noktasında önemli bir fırsattır. Bu organizasyonlar sayesinde Afyonkarahisar artık termalin, mermerin, tarihin, lezzetin, zaferin yanında Motor sporları ile de anılan bir il oldu. Turizmin parlayan yıldızı, tarihin, termalin, mermerin, lezzetin, kültürün merkezi olan ilimizde bu tür etkinliği gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığımı ifade ederek, emeği geçen herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.