Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Finalin adı Sandıklı ve Balçıkhisar oldu

Bu haberin fotoğrafı yok
Finalin adı Sandıklı ve Balçıkhisar oldu

Büyük Erkekler Voleybol Ligi’nde sona gelindi. Yarı final rakiplerini geride bırakan Sandıklıspor ve Balçıkhisarspor final oynayacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün orgazine ettiği Büyük Erkekler Voleybol Ligi’nde sona gelindi. Yarı final maçlarında rakiplerini zorlanarak geçen Sandıklıspor ve Balçıkhisarspor takımları finalde karşı karşıya gelecek.
Yarı final ilk maçında Pınar Gençlikspor ve Sandıklıspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın iki setini Pınar Gençlikspor alırken 3 seti alan Sandıklıspor da finale yükselen ekip oldu.
Maçın ilk setine hızlı başlayan Pınar Gençlik oldu. Setin başında farkı yakalayan Pınar Gençlik farkı set sonuna kadar korumayı başardı. İlk seti 25-20’yle Pınar Gençlik kazandı.
İkinci set başa baş bir oyunla başladı. Karşılıklı alınan sayılarla süren setin sonunda 23-25’le Sandıklıspor kazandı ve skoru 1-1’e taşıdı.
Üçüncü set yine Pınar Gençlik’in üstünlüğü başladı. Pınar Gençlik yine set başında yakaladığı farkı koruyarak setin sonunu getirmeyi başardı. Üçüncü seti 25-19’lık skorla tamamlayan Pınar Gençlik durumu da 2-1’e getirdi.
Dördüncü set üçüncü sete oranla tam tersine bir görüntü sergiledi. Bu kez set başında farkı yakalan Sandıklspor farkı set sonuna kadar korudu ve 19-25’le durumu 2-2’ye taşıdı.
Beşinci sete iki ekipte hızlı bir oyunla başladı. Karşılıklı alınan sayılar başlayan set izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Bu setin sonunda Pınar Gençlikspor yorgunluk belirtilerini gösterdi. Sandıklıspor oyunu almak için gösterdiği çabayı artırdı. Beşinci ve son seti 11-15’le Sandıklıspor kazandı ve durumu 2-3’e taşımayı başardı. Sandıklıspor kazandığı bu maçın ardından ilk finalist oldu.
BALÇIKHİSAR İKİNCİ FİNALİST
Büyük Erkekler Voleybol Yarı final ikinci maçında ise Balçıkhisarspor ile Öğretmenevispor karşı karşıya geldi. Karşılaşma başında başlayan çekişme beşinci setin sonuna kadar devam etti. Maçın sonunda gülen taraf 3-2’lik skorla Balçıkhisar oldu.
Maçın ilk setine hızlı başlayan ekip Balçıkhisar oldu. Setin ortalarında yakaladığı farkı korudu ve setin sonunda 25-14’le kazanan ekip olurken durum 1-0’a geldi.
İkinci sete iki ekipte hızlı bir başlangıç yaptı. Bu settin sonuna kadar çekişme maçında sonuna kadar devam etti. İkinci seti de 23-25’le kazanan ekip Öğretmenevi oldu.
1-1’lik eşitlikle başlayan üçüncü setin ikinci seti aratmayacağı set başında belli oldu. Bu seti de 25-27’yle Öğretmen kazanarak durumu 1-2’ye taşıdı.
Dördüncü set başladığında bu kez Balçıkhisar kazanmak için büyük çaba harcadı. Balçıkhisar’ın çabalarına Öğretmenevi büyük bir özveri ile cevap verdi. Dördüncü setin sonunda da 25-23’le Balçıkhisar kazandı. 2-2
Son sete başlandığında Öğretmenevi büyük gayret göstererek durumu 11-14’e getirdi. Devam sette Balçıkhisar 14-14’le oyunda eşitliği yakaladı. Geriden gelen Balçıkhisar öne geçerek 19-17’ye geldiğinde maç tamamlandı. Öğretmenevispor yarı finalde 3-2’lik skrola kaybeden ekip olurken Balçıkhisarspor ise yarı finalin ikinci ismi olmayı başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Öğretmenevi’nden
hakemlere büyük tepki

Büyük Erkekler Voleybol Yarı Final maçında Şuhut Balçıkhisarspor’la Öğretmenevispor takımları karşı karşıya geldi. Maçı kaybeden Öğretmenevi ekibi hakemlerin usülsuz atandığını iddia etti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün orgazine ettiği Büyük Erkekler Voleybol Ligi’nde yarı final maçları oynandı. Balçıkhisarspor ile Öğretmenevispor karşı karşıya geldi. Karşılaşma başında başlayan çekişme beşinci setin sonuna kadar devam etti. Maçın sonunda gülen taraf 3-2’lik skorla Balçıkhisar oldu. Bu maçın ardından Öğretmenevi Müdürü Lokman Özkul maçta hakem hataları ve hakemlerin yanlı davrandığını iddia etti. Özkul’un sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:
“Ligde ilk finalisti belirleyecek Öğretmenevispor-Şuhut Balçıkhisarspor maçının iyi bir maç olacağını düşünüyorduk. Ama tesadüfe bakın ki Şuhut ilçemizin temsilcisi ile oynayacağımız maçın başhakemi de Şuhutlu bir bayan. Yine bir başka tesadüfe bakın ki Balçıkhisar takımının 7 numaralı oyuncusunun babası da masada sayı hakemi. Bütün bu tesadüflere rağmen Tay-Break’e 2-2 götürdüğümüz maçta 14-11 öndeyken, rakip takım oyuncularının fileyi çekip voleybol tabiri ile eve götürmesine, top taşımalarına ve çift pas hatalarına düdük çalamayan hemşeri hakem sonucu elimizdeki maç alınıp, rakibe verildi. Bu skandal tesadüf atamaları yapanları protesto için, takımımı üçüncülük maçına da çıkarmayacağım ve onlara itiraz tenezzülünde de bulunmayacağım. Ancak bugün itibari ile voleybol federasyonuna da gerekli müracaatı yapacağım ki sorumlular hesap versin.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti