Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Finans eğitimi düzenlendi

ATSO KOBİ Akademisi tarafından

ATSO KOBİ Akademisi tarafından Finansçı Olmayanlar İçin Finans Eğitimi düzenlendi

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında düzenlenen eğitimin açılış konuşmasını ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şükrü Köse yaptı. Köse, “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ATSO KOBİ Akademisi, üyelerimizden gelen talep ve görüşler doğrultusunda eğitim takvimini hazırlıyor. 2018 yılından bu yana aralıksız sürdürdüğümüz ATSO KOBİ Akademisi eğitimleri, bu yıl daha da yoğunlaştı. 2022 yılında her ay en az iki eğitim verilmesini öngördük. Eğitimlerimizde güncel gelişmelerin işlenmesini; ortaya çıkan yeniliklerin, uzmanları tarafından anlatılmasını önemsiyoruz. Bu bağlamda, çok titiz davranıyor; daha bir eğitim takvimi bitmeden yeni eğitim takvimi etkinliklerinin planlamasını yapıyoruz.” dedi.
Köse, konuşmasına şöyle devam etti:
“Bugünkü eğitimimiz, isminden de anlaşılacağı gibi çok önemlidir. Finansçı olmayanlar da artık finans kavramlarını öğrenmek durumunda kalıyor. Aslında, sadece işletmelerin ilgili bölümlerindeki çalışanlar ile ekonomi uzmanlarının bilmesinin yeterli olacağı finans kavramları, yaşanan şartlar dolayısıyla sıradan vatandaşın da gündemine girdi. Parasını değerlendirmek isteyen vatandaşlar da, sıkıntıların üstesinden gelmek isteyen işletmeler de finans kavramlarını en iyi şekilde öğrenerek bu kavramların gereğini yapmak istiyor.”
Eğitimi verecek oyan Prof. Dr. Cantürk Kayahan’a da teşekkür eden Köse, “Bugünkü eğitimimizi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Afyonkarahisar Oda-Borsa Akademik Danışmanı, aynı zamanda Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi olan Sayın Prof. Dr. Cantürk Kayahan verecek. Afyonkarahisar’daki Oda ve Borsalar olarak Sayın Kayahan’ın bilgi ve tecrübelerinden istifade ettik. Kendilerine hem Oda-Borsa Camiası’na sağladıkları katkı, hem de bugünkü eğitimimizi vermeleri dolayısıyla teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Açılış konuşmasından sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Afyonkarahisar Oda-Borsa Akademik Danışmanı, Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cantürk Kayahan, finans kavramları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Eğitimin ardından Katılım Belgeleri takdim edildi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi