Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fırat Çakıroğlu’nu unutmadılar – Kocatepe Gazetesi

Fırat Çakıroğlu’nu unutmadılar – Kocatepe Gazetesi
Fırat Çakıroğlu’nu unutmadılar

Ege Üniversitesi’nde 4 yıl önce PKK saldırısı sonucu şehit düşen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanı Fırat Çakıroğlu için dün Üniversite Camii’nde Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak lokma dağıtımı ve resim sergisi düzenlendi. Düzenlenen programa MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, il ve ilçe teşkilatı ile birlikte çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.
“FIRAT BİZİM SON ŞEHİDİMİZ DEĞİLDİR”
Anma programında konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Ülkücü şehit Fırat Çakıroğlu’nun kalplerinde hala yaşadığını söyleyerek, “Fırat Çakıroğlu, bundan 4 yıl önce İzmir Ege Üniversitesinde Ülkü Ocaklarında görev yaptığı süre içersin de PKK’lı hainler tarafından bıçaklanarak şehit edilmiştir. Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimiz bizim son şehidimiz değildir. Müslüman Türk toplumunun bayraktarlığını yapan yüce Türk Milleti her döneminde şehidiyle, şühedasıyla, ereniyle ve evliyasıyla nizamını ve düzenini devam ettirmektedir.” dedi.
“FIRAT’IMIZI KATLETTİLER”
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Fırat’ın PKK’lılar tarafından katledildiğini söyleyerek şöyle konuştu:  
“Ege Üniversitesinde bundan 4 yıl önce tarih bölümü öğrencisi geleceği açık ufku geniş ve parlak bir Türk evladı maalesef bu ülkeyi bölmeye yeltenen amacı gayesi bu ülkeyi parçalamak olan teröristler tarafından katledilerek şehit edildi. Burada kendisini rahmetle anıyoruz.”
“ŞEHİT OLMAYA HAZIRIZ”
MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ise vatan için şehit olmaya her daim hazır olduklarını belirterek, “4 yıl önce karşı güçler tarafından PKK’lı teröristler tarafından katledilen Fırat Çakıroğlu kardeşimizi anmak için buradayız. Anlını sadece secdeden başka bir yere eğmeyen ülkücüler ebetteki böyle güçlerin karşısında da eğilmezler. Bu tabi ülkü camianın ilk şehidi değildir. Gerekirse bizlerde onun gibi vatan uğruna şehit olmaya her daim hazırız. Fırat kardeşlimizin ruhu şad olsun.” diye konuştu.
“PUSUYA DÜŞÜRÜLDÜ”
Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, Fırat Çakıoğlu’nun PKK’lılar tarafından pusuya düşürüldüğünü ifade ederek, “Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimiz Ege Üniversitesinde eğitimini görürken PKK yanlısı öğrenciler tarafından üniversite koridorlarında pusuya düşürülerek şehit olmuştur. Şehidimizin anısına bugün Üniversite caminde Kura’n-ı Kerim okutarak onu andık. Tekrar şehidimiz rahmetle anıyorum.” şeklinde konuştu.