Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Frig Vadisi’ndeki yürüyüşe ücretsiz araç kalkacak

Afyonkarahisar’da kutlanan Avrupa Hareketlilik

Afyonkarahisar’da kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası için açılış töreni gerçekleşti. Avrupa Hareketlilik Haftası’nda yapılacak etkinlikler kapsamındaki Frig Vadisi yürüyüşüne ücretsiz servis kaldırılacak

 

Avrupa Hareketlilik Haftası her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkulu bir şekilde kutlanacak. Kocatepe Spor Kompleksi Çiğiltepe Spor Salonu’nda saat 11.00’de yapılan açılışa sporcular ve halk yoğun ilgi gösterdi.
Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci pandemi sürecinin toplumu hareketsizliğe ittiğini belirterek, Avrupa Hareketlilik Haftası’yla birlikte halkın her kesiminin yediden yetmişe sağlıklı ve spor dolu bir döneme girmesini temenni ettiğini dile getirdi.
Açılış töreni; karate, jimnastik, tekvando, muay thai dallarında yapılan renkli gösterilere sahne oldu. Yapılan gösteriler katılımcılar tarafından büyük bir heyecanla takip edildi.
Avrupa Hareketlilik Haftası yapılacak etkinliklerle dolu dolu kutlanmaya devam edecek. 3000 yıllık tarihi Frig medeniyetinin beşiği olan Frig Vadisi’nde 25 Eylül 2021 Cumartesi saat 12.00’de yapılacak doğa yürüyüşüne Afyonkarahisar halkının davet edildiği etkinliğe katılmak isteyenler için ücretsiz servisler Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’ndan saat 11.00’de hareket edecek.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi