Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Frig Vadisi’ni tanıtmak için toplandılar

Bu haberin fotoğrafı yok
Frig Vadisi'ni tanıtmak için toplandılar

Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliğinin (FRİGKÜM) Eylül ayı Meclis toplantısı, Afyonkarahisar’da düzenlendi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonununda Birlik Başkanı Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’ın başkanlığında yapılan toplantıya Valimiz Hakan Yusuf Güner’in yanı sıra İGM Başkanı Salih Sel, Musa Yılmaz, Emin Sarıkaya Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği üyeleri katıldılar.
Açılış konuşmasını yapan Kütahya Valisi Şerif Yılmaz; “Birlik olarak amacımız Frig Vadisinin yapılanmasını sağlamak, hem tanıtımını, hem pazarlanmasını sağlamaktır. Bununla ilgili çalışmaları, birliğimiz kurulduğunda 3 ildik daha sonra Eskişehir’in büyükşehir olması ile il özel idaresinin kapanması ile birlikten ayrıldı. Daha sonra tekrar dâhil olma ile ilgili talebi bize iletti. Encümen toplantısında görüşüldü, bakanlığa iletildi ama henüz bir onay gelmedi. İnşallah onay geldikten sonra aynı birliktelik doğrultusunda Frig Vadisi kültürel mirasımızı geleceğe aktarma ve geleceğe pazarlanması için çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti