Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

FRİGKÜM, Eskişehir’de toplandı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
FRİGKÜM, Eskişehir'de toplandı

Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği Yönetim Kurulu, Birlik Başkanı Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga’nın başkanlığında Eskişehir ilinde toplandı

Eskişehir Eti Arkeoloji Müzesi toplantı salonunda yapılan toplantıya; Birlik Başkanı ve Afyon Valisi Haluk İmga, Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar, Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe ve Afyonkarahisar, Eskişehir ve Kütahya FRİGKÜM encümen üyeleri katıldılar.
Toplantının açılış konuşmasını yapan FRİGKÜM Birlik Başkanı Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga; Yeni açılan Eskişehir Eti Arkeoloji Müzesinde FRİGKÜM Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte bulunmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliğinin faaliyetlerinden bahseden Vali İmga; Ekim ayı toplantısının gündem maddelerini okudu. Vali İmga, katılımlarından dolayı tüm üyelere ve misafirperverliğinden dolayı Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar’a teşekkür etti. Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar ise yaptığı konuşmasında encümen üyelerine hoş geldiniz diyerek böylesine güzel bir binada toplantının ev sahipliğini yapmaktan gurur duyduğunu söyledi.
Toplantıya 2011 Mali Yılı Birlik Yatırım Planı ve Hazırlık Bütçeleri Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Genel Sekreteri H.İbrahim Demirsoy tarafından okundu ve görüşüldü.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti