Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fuar Hastanesinde PRP Tedavisi Uygulanıyor

Özel Fuar Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sudaba Garıbova, vajinal sağlıkta yenilikçi bir yaklaşım olarak tanımlanan PRP tedavisini Fuar Hastanesi’nde uyguladıklarını açıkladı.

Özel Fuar Hastanesi Kadın

Özel Fuar Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sudaba Garıbova, PRT tedavisi hakkında detaylı bilgiler verdi.
“SON YENİLİKLERDEN BİRİ DE PRP TEDAVİSİ”
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sudaba Garıbova, konu hakkında şunları kaydetti: “Kadın sağlığında her geçen gün daha fazla yenilik ve ilerleme yaşanıyor. Bu yeniliklerden biri de Platelet Rich Plasma (PRP) tedavisidir. PRP, kişinin kendi kanından elde edilen trombositlerin zenginleştirilmiş bir formunu içerir ve vücudun kendi iyileşme sürecini hızlandırarak çeşitli sağlık sorunlarını tedavi etmede etkili bir yöntemdir. Özellikle menopoz dönemde olan kadınların karşılaştığı vajinal kuruluk, cinsel isteksizlik, idrar kaçırma, orgazm olamama, cinsel ilişki sırasında hazzı arttırma ve çeşitli vajinal sağlık sorunlarının tedavisinde PRP daha etkili bir şekilde yönetilebiliyor. PRP tedavisi vajinal sağlıkta önemli bir rol oynamaktadır.”
“PRP TEDAVİSİ VAJİNAL SAĞLIKTA ÖN PLANDA YER ALIYOR”
Dr. Garıbova, sözlerin işöyle tamamladı: “PRP’nin vajinal sağlık üzerindeki olumlu etkileri, birçok kadının yaşam kalitesini artırıyor ve sağlıklı bir cinsel yaşamı destekliyor. Bu yöntem, vulvar vestibulit sendromu, vulvodini, lichen sclerosus gibi rahatsızlıkların tedavisinde de etkili bir seçenek olarak öne çıkıyor. Kadınların sağlıklı bir yaşam sürmelerini desteklemek adına PRP gibi yenilikçi tedavilere başvurmak, mutlu ve sağlıklı bir gelecek için önemli adımlardan biridir. Özel Fuar Hastanesi, kadınların sağlık ve mutluluğu için en son teknolojiye dayalı tedavileri sunarak, her kadının kendine güvenle yaşayabileceği bir hayatı hedeflemektedir. Vajinal sağlık sorunlarıyla mücadele ediyorsanız, uzman bir doktordan yardım alarak PRP gibi yenilikçi tedavilerin kişi için uygun olup olmadığını öğrenmesi mümkündür.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti