Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fuar Hastanesi’nin kadrosu güçleniyor

Fuar Hastanesi’nin kadrosu güçleniyor

Afyonkarahisar Özel Fuar Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Murat Kanlıöz hasta kabulüne başladı

 

Fuar Hastanesi her geçen gün kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda en son genel cerrahi uzmanı Doç. Dr. Murat Kanlıöz Fuar Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Doç. Dr. Murat Kanlıöz Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu, doçentliğini Ankara Onkoloji Hastenesi’nden aldı.
Fuar Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Kanser cerrahisi ve laparoskopik ameliyatlar dahil tüm genel cerrahi işlemleri Murat Kanlıöz tarafından yapılacak. Genel cerrahi kliniğinde; troid ameliyatları (guatr ve diğer troid hastalıkları), laparoskopik safra kesesi ameliyatları, laparoskopik fıtık ameliyatları, laparoskopik apandisit ameliyatı, meme cerrahisi, obezite ve metabolik cerrahi, endoskopi-kolonoskopi, lazer yöntemiyle hemoroit tedavisi, ameliyatsız kıl dönmesi tedavisi, yanık tedavisi, mide botoksu ve mide balonu uygulaması gibi işlemler yapılıyor.” denildi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.