Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fuar hekimleri seminer verdi – Kocatepe Gazetesi

Özel Fuar Hastanesi Diş
Fuar hekimleri seminer verdi

Özel Fuar Hastanesi Diş Hekimi Dt. Özge Sepin tarafından verilen seminerde, öğrenci annelerine ağız ve diş sağlığı bakımı konusunda yapılması gerekenler aktarıldı. Ağız ve diş sağlığının korunmasına yönelik bilgilerin de paylaşıldığı seminer hakkında açıklamada bulunan Diş Hekimi Dt. Özge Sepin, eğitimin kendileri için önemli bir unsur olduğunu ve belirli aralıklarla bu ve benzeri eğitimlere katılarak bilgilendirmelere devam edeceklerini duyurdu. Seminer sonunda öğrenci velilerine, düzenlenen çekilişle hediye check-up dağıtıldı.
Diyetisyen Özge Düzağaç da öğrenci ve velilere sağlıklı beslenme konusunda seminer verdi.
Tınaztepe Anadolu Lisesi’nde verilen seminerde ‘obezite ile mücadelede, yeterli ve dengeli beslenme, düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması’ konuları anlatıldı. Seminer sonunda Diyetisyen Özge Düzağaç, öğrenciler ve veliler tarafından yöneltilen soruları yanıtladı.
OKUL YÖNETİMİNDEN TEŞEKKÜR
Programın sonunda bir açıklama yapan Tınaztepe Anadolu Lisesi Müdürü Eyüp Bayrak, “Fuar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü  Esra Kılıçaslan’la diyalog kurarak okulumuzda velilere sağlık taraması yaptırmak istedik. Bunun için de Diyetisyen Özge Düzağaç ve Diş hekimi Dt. Özge Sepin hanımefendi gelerek burada bir konferans verdiler. Anneler yoğun ilgi gösterdi, bizler bu noktada velilerin duyarlılıklarını bir kez daha gördük. Çünkü sağlık her şeyin başında gelir. Velilere kilo problemlerine ilişkin diyetisyen hanımefendi, ağız sağlığına ilişkin de diş hekimi hanımefendi seminer verdi. Bunun yanı sıra Fuar Hastanesi velilere hediye olarak check-up verdi. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti