Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Futbol heyecanı 2. Lig ile sürüyor

Futbol heyecanı 2. Lig ile sürüyor
Futbol heyecanı 2. Lig ile sürüyor

Geçtiğimiz günlerde Dünyaca ünlü takımların kamp ve hazırlık maçı yaptığı Afyonkarahisar’daki futbol heyecanı 2. Lig takımları ile devam ediyor

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrükspor, Kırklarelispor, Büyükçekmece Tepecikspor, yeni sezona Afyonkarahisar’da yaptıkları antrenman ve hazırlık maçı ile hazırlanıyor.
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrükspor, Kırklarelispor ve Büyükçekmece Tepecikspor, yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdürüyor. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Afyonkarahisar’a gelen Karagümrükspor, Kırklarelispor, Büyükçekmece Tepecikspor, Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Isınma hareketleri ve koşu ile başlayan antrenmanlar, yaklaşık 1,5 saat sürüyor. Fatih Karagümrükspor, eksik kadrosu ile kısa alanda pas çalışmasının yanısıra taktik de çalıştı. Kırklarelispor ise çift kale maç yaparak, taktik çalıştı. Büyükçekmece Tepecikspor ise istasyon çalışmasının ardından 3’erli gruplar halinde ter döktükten sonra idmanı çift kale maç tamamladı.
Antrenmanlarını tamamlayan takımlar, daha sonra konakladıkları otele gitti. (Kocatepe Haber Merkezi)