Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Futbola yeni hakemler geliyor – Kocatepe Gazetesi

Futbola yeni hakemler geliyor – Kocatepe Gazetesi
Futbola yeni hakemler geliyor

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı olan Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu tarafından federasyonda görevlendirilecek hakem adayları için kurs açılacak. Hakemlerin alacağı kursların 3 gün süreceğnii belirten Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, yeni adayların eğitimi ile birlikte Afyonkarahisar Hakem camiası bünyesine yeni hakemler kazandırmak ve Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil etmek adına çalışmaların devam ettiğini aktardı.
“KLASMAN HAKEMLERİ YARDIMCI OLACAK”
Hakemlerin kurstan sonra bir süre klasman hakemleri ile birlikte çalışacağına dikkat çeken Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, “Hakem bünyesine yeni hakemler almak için çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız çalışmalarla aday hakem kursunu bir kez daha açmaya karar verdik. Açacağımız kursla yeni hakemler yetiştirmeyi planlıyoruz. Gerçekleştirilecek olan kursta her hafta ikinci ve bölgesel amatör liglerde görev yapan klasman hakemleri hakem adaylarına yardımcı olacak. Kursumuz 9-10-11 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek ve 11 Mart’ta saha denemesi de yapılacak” dedi.
8 Mart’ta başlayacak kursun Uydukent İş Merkezi’nde bulanan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği il binasında yapılacağını aktaran Güneş, “Kursumuzdan önce 8 Mart tarihinde Devlet Hastanesi karşısında bulunan Afyonkarahisar Gençlik Merkezi altı Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği binamızda gerçekleştirilecek. Ayrıca, söz konusu kurs ile alakalı bilgilerimiz, Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu’nun resmi internet sitesinde de yer almakta. Tüm arkadaşlarımızı bu kursumuza bekliyoruz” şeklinde konuştu.