Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Futbolun kalbi Afyon Arena’da atacak

Bu haberin fotoğrafı yok
Futbolun kalbi Afyon Arena’da atacak

Spor Toto Süper Lig’den Fenerbahçe ve Antalyaspor, Fransa Lig 1 takımlarından Olimpik Marsilya ve Yunanistan Süper Ligi’nin son şampiyonu Olympiakos’un mücadele edeceği “Afyon Yaz Futbol Festivali” bugün başlıyor

Kentte bir süre önce yapımı tamamlanan 15 bin kişi kapasiteli statta düzenlenecek turnuvaya, Spor Toto Süper Lig’den Fenerbahçe, Fransa Lig 1 takımlarından Olimpik Marsilya ve Yunanistan Süper Ligi’nin son şampiyonu Olympiakos ile İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis’in yerine ise Antalyaspor katılacak.
Maçların her biri 45’er dakikadan 90 dakikalık iki devreden oluşurken, maçlar 16 ülkeden canlı yayınlanacak.
Turnuvada en dikkat çekecek takımlardan Fenerbahçe, son yılların en iyi tranferleri olarak gösterilen “Uçan Hollandalı” lakaplı Robin Van Persie, Portekiz futbolunun en yetenekli isimlerinden Nani, Danimarkalı savunmacı Simon Kjaer gibi Avrupa futboluna damga vuran futbolcu kadrosuyla turnuvada ilk kez boy gösterecek.
Yine Yunanistan futbolunun ekol ve en başarılı kulüplerinden biri olan Olimpiyakos’u geçen sezon şampiyon yapan Teknik Director Vitor Pereıra da eski takımına ilk kez rakip olacak.
Fransa’nın en ateşli taraftarına sahip Marseille’da turnuvada yer alırken, daha önceden katılması beklenilen Real Betis yerine turnuvada Antalyaspor yer alacak.
OLİMPİYAKOS AFYON’DA
Önceki gün Afyonkarahisar’a gelen Yunan temsilcisi, saat 18.00’da Zafer Havaalanı’na iniş yaparak, kendileri için ayrılan otobüsle, maçlar boyunca kalacağı İkbal Termal Otel’e giriş yaptı. Teknik ekip ve Olympiakoslu oyuncular, 63 kişilik kafileyle otelde kendileri için ayrılan odalara çıktı. Olympiakos takımının yanlarında da özel aşçılarını da getirildiği öğrenildi. Otele girişte Olympiakos takımın marşı çalındı.
OLYMPİAKOS İLK
ANTRENMANINA ÇIKTI
21-25 Temmuz tarihleri arasında Afyonkarahisar’da yapılacak olan Afyon Yaz Futbol Festivali 2015’e katılmak için kente gelen Yunanistan Süper Ligi son şampiyonu Olimpiyakos, ilk antrenmanını yaptı.
Afyonkarahisar Spor Kompleksi içinde bulunan antrenman sahasında yapılan çalışmaya tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ile başlayan antrenman kısa bir toplu çalışma ile sürdü. Yaklaşık bir buçuk saat süren ve kalecilerin ayrı çalıştığı antrenman, açma germe çalışmaları ile sona erdi.
Yunan ekibinin akşam saatlerinde de taktik ağırlıklı bir çalışma yapacağı aktarıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti