Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Futsalda şampiyonlar belirlendi – Kocatepe Gazetesi

Futsalda şampiyonlar belirlendi – Kocatepe Gazetesi
Futsalda şampiyonlar belirlendi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul
Okul Sporları Futsal Gençler müsabakaları Spor Kompleksi Salon B’de oynanan müsabakalarla tamamlandı. Yapılan müsabakalar sonucunda Genç Erkeklerde TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi, Genç Kızlarda ise Atatürk Anadolu Lisesi şampiyon oldu.
Futsal Genç Erkek müsabakaları Salon B’de Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile Fatih Anadolu Lisesi’nin üçüncülük maçı ile başladı. Fatih Anadolu Lisesi rakibini 4-3 mağlup ederek üçüncü oldu. Müsabakanın ardından TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi ile Çay Merkezi ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) şampiyonluk için ter döktü. Finalde rakibini 2-0 mağlup eden TOKİ şampiyon olurken, Çay MTAL ikinci, Fatih Anadolu Lisesi üçüncü ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi dördüncü sırada yer aldı.
KIZLARDA
ŞAMPİYON ATATÜRK
Futsal Genç Kızlar müsabakaları da Özel AOSB Rahmiye Palalı MTAL takımı ile Yusuf Özer MTAL takımının üçüncülük maçı ile başladı. Yusuf Özer MTAL rakibini 4-0 mağlup ederek üçüncü oldu. Finalde TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi ile karşılaşan Atatürk Anadolu Lisesi rakibini 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Yapılan müsabakalar sonucunda Atatürk Anadolu Lisesi birinci, TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi ikinci, Yusuf Özer MTAL üçüncü ve Özel AOSB Rahmiye Sare Palalı MTAL dördüncü oldu.