Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gaddar Dizisinin Konusu Ne?

FOX TV’nin yeni dizisi Gaddar izleyici ile ilk bölümünün buluşması sonrasında beğeni toplarken, dizi ile ilgili bilgiler de internet ortamında araştırılmaya başlandı. Sorulan soruların en başında ise Gaddar Dizisinin Konusu Ne? oldu.

FOX TV’nin yeni dizisi

Fox Tv’de yayınlanmaya başlayan Gaddar dizisinin senaryosunu Hürer Ebeoğlu yazdı. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın yer aldığı Gaddar dizisinin yapımcılığını Ay Yapım üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk oturuyor. İnternet ortamında dizinin konusu en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Dizinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilirken, dram ve aksiyon severlerden büyük ilgi göreceği düşünülüyor.

Gaddar Dizisinin Konusu Ne?

Gaddar Dizisinin Konusu Ne?

Uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatı artık bıraktığı gibi değildir. Sevdiği kız Aydan (Sümeyye Aydoğan) ona haber vermeden çekmiş gitmiş, kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) ise karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan’ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor.
Sümeyye Aydoğan, dizi ile ilgili verdiği röportajında ise, kendi rolü ve dizi hakkında şu ifadelere yer verdi: “Bu hikayede beni en çok heyecanlandıran kısım sanırım araya giren zamandan sonra karakterlerin değişimi ve dönüşümü. Çünkü hiçbir şey bıraktığınız gibi olmuyor. O yüzden Aydan için de; Dağhan’ın gidişi- Dağhan’ın gidişinden öncesi ve Dağhan geldikten sonrası olarak farklı karakterleri izleyeceğiz. Bu dönüşümü yaşamak heyecan verici. Aydan 27-28 yaşlarında tamamen mahalle kültürüyle büyümüş, çok erken yaşta babasını çok haksız bir şekilde kaybetmiş bir kadın. O yüzden hayata karşı bir savaşı var ve asla haksızlıklara boyun eğmeyen bir karakter. Şimdiye kadar oynadığım projelerden onu en büyük ayıran şey de sanırım mahalle kültürüyle büyümüş olması ve içinin bir yerinde eril tarafını sıkı sıkıya tutuyor oluşu. Dağhan ve Aydan’ın arasındaki aşk deyince ilk başta söyleyebileceğim en önemli şey bu aşkın saflığı ve çıkarsız oluşu. Çünkü birbirlerine karşı öyle büyük bir sevgi besliyorlar ki hiçbir beklentileri yok, hiçbir çıkarları yok. Birbirlerini oldukları gibi kabul edebilmiş iki insanlar. Zaten küçüklükten beri birbirlerini tanıyorlar ve çocukluk aşkı da diyebilirim. O yüzden saf, duru, bembeyaz bir aşk ikisinin arasındaki.”