Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Garibin yuvasını devlet yapıyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Garibin yuvasını devlet yapıyor

SYD Vakfının çalışmalarını takdir eden ELFA Yapı’dan anlamlı davranış

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı asli görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyor. Vakıfta yapılan yeni atamalar ve oluşturulan yeni sistemle birlikte çalışmaların, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlara yapılan hızlı ve şeffaf yardımlar iş adamları, esnaf ve vatandaşlar tarafından takdir toplu-yor.
Özellikle SYD Vakfı personelinin vatandaşa karşı ilgi ve alakasından ve yapılan yardımların şeffaflığından dolayı ELFA yapı şirketi bu hizmetlere karşılık bir jestte bulundu. Vakfın bu çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirten ELFA Yapı Şirketi yetkilileri, SYD Vakfında dosyası olan bir vatandaşın tüm barınma ihtiyaçlarını karşılamak istediklerini Vakıf yetkililerine ilettiler.
SYD Vakfının son zamanlardaki iş ve işlemleri ile Vatandaşlara karşı gerek ilgi alaka, gerekse davranış ve yardım konularını yakından takip ettiklerini belirten ELFA Yapı Şirketi yetkilileri, bu hizmetlerden çok etkilendiklerini ve Vakıfta dosyası bulunan bir vatandaşın barınma ihtiyaçlarını karşılamak istediklerini söylediler.
Bunun üzerine yapılan açıklamada; SYD Vakfında dosyası bulunan ve Saraydüzü köyünde ikamet eden ihtiyaç sahibi F.Y’nin evinin kışa hazırlanması için gerekli taban parkeleri ve dolaplarının ELFA Yapı Şirketi tarafından yaptırılacağı bildirildi.
ELFA Yapı Şirketi yetkilileri; SYD Vakfındaki bu titiz çalışmaları yakından takip etmeye devam edeceklerini ve üzerlerine düşen herhangi bir yardım olması halinde derhal yerine getirmeye hazır olduklarını söylediler. ELFA Yapı Şirketi yetkilileri; başta Vakıf Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ettiler. (Kocatepe)