Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

GARİP AYDIN TİPLERİ

Geçen hafta “Bazı Memur Ağalar” başlıklı yazımıza çok olumlu tepkiler aldık. Çok fazla muzdarip dostumuzun olduğu anlaşıldı. Şimdi de sözde aydınları konu edelim.
Ülkemizde demokrasi ve rejim tartışmaları hiç bitmez. Anayasa konuları da sıkça gündemdedir.
Bunun birçok nedenleri vardır. Ancak önemlileri arasında kendini aydın sınıfına koyan sözde aydınlardır. Çünkü bu aklı evveller her şeye müdahale ederler.
Bunlar, halk kelimesini çok ağızlarına alırlar fakat halka güvenmezler. Halka hep tepeden bakarlar. Halkı, akıl almaya muhtaç, doğruyu bilmez bir yığın olarak görürler. Millet iradesini hiçe sayar, milleti hor görürler. Yanıldıklarını asla kabul etmezler. Millet yanılır bunlar yanılmazlar.
En belirgin özellikleri millete ters düşmeleri ve yabancı hayranlıklarıdır.
Bu tipler millet neyi istiyorsa onu istemezler. Bunların giyim kuşamları, evleri, sofraları, heyecanları, alışkanlıkları çoğu zaman millet ile uyuşmaz.
Bunlar toplum hayrına çalışan dernek vakıf ve kooperatif gibi müesseselerle ilgilenen insanlarla da alay ederler.
Kültür, medeniyet, hukuk, adalet anlayışları çok defa millete aykırı düşer. Millet her türlü din mezhep ve sınıf ayrımından uzak bir demokrasi ister. Bunlar, batı dünyasında boy veren rahatsızlıkları ülkemize ithal etmek isteyen sistemleri savunurlar.
Kısacası, bu okumuş cahil sözde aydınlar bizim insanımızla sanki farklı ülkede yaşamaktadırlar.
Görünen o ki; milletimiz Kendi düşünüş ve yaşayışından uzak olanların TV kanallarında boy göstermelerine onay vermez.
Bunun yanında şükürler olsun ki, çağdaş gelişmelerden haberdar işin ehli, kendi kültürümüzü benimsemiş aydınların da hizmet yarışına katıldıklarını gözlemekteyiz.

ELEKTRİK KESİNTİ VE ZAMLARI BIKTIRDI.
Son günlerde şehrimizin nüfus yoğunluğu yüksek bazı semtlerinde sıklıkla elektrik kesintisi oluyor. Ayrıca elektriğe gelen zamlar da yüksek bulunmaktadır. Hem yüksek oranda zam gelsin, hem de bu hizmetten yeterince faydalanamayalım. Bu normal bir durum değil. Tüketim harici alınan TRT payı, enerji fonu gibi anlamsız bedeller de cabası! Vatandaşlarımız mağdurdur. Yetkililer acil çözüm bulmalıdır.
Tepki büyük, bizden söylemesi.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti