Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazi Kumartaşlı uyardı: Dolandırıcılara itibar etmeyin

Türkiye Harp Malulü Gaziler

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı, dolandırıcılara itibar edilmemesi hususunda vatandaşları uyardı

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı, sosyal medya üzerinden şehit ve gazilerin adını kullanarak dolandırıcılık ve yalan haber yapanlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
“ŞEHİT VE GAZİ ADIYLA
DOLANDIRICILIK YAPIYORLAR”
Türkiye’nin güneydoğusunda ve Suriye’nin Afrin Bölgesinde kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri ile emniyet güçlerinin canını dişine takarak bir mücadele başlattığını belirten Kumartaşlı, “Güvenlik güçlerimiz teröristlere karşı bir savaş içerisindeler. Bizde burada elimizden geldiğince bu kahramanlarımıza dualarımız ile destek olmaya çalışıyoruz. Yalnız ülkemizin, halkımızın milli manevi duygularının çok yüksek olduğu bir zaman diliminde birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın da çok fazla olduğu bu dönemde bazı kendini bilmez, hain diyebileceğimiz üçkâğıtçı, dolandırıcı kişiler piyasaya çıkıp maalesef şehit ve gazilerimizin adlarını kullanarak dolandırıcılık yapmaya çalışıyorlar. Özellikle son iki gündür Afyonkarahisar merkez ve ilçelerindeki tüm kurum müdürleri bir takım yanlış ve kötü niyetli kişiler tarafından aranmakta ve dergi, gazete, hediyelik eşyaları şehitlerimiz adına satarak ve bu elde edilen paralarında şehit ve gazi ailelerimize yardım olarak gönderildiğini bunun sonucunda da abonelik işlemi yapmaya çalışıyorlar.” dedi.
“DOLANDIRICILAR
MUHTARLARI DA ARIYOR”
İsmail Kumartaşlı kendilerinin sivil toplum örgütleri olarak Afyonkarahisar ve diğer illerde hiçbir şekilde şehit ve gazi ailelerinin böyle bir yardıma ihtiyacı olmadığını her zaman söylediklerini ifade ederek, “Lütfen bu konularla ilgili olan sivil toplum kuruluşları haricinde hiçbir kuruluşa ne telefonla ne şahsen yardım yapılmasın. Biz halkımızdan bunu özellikle rica ediyoruz. Şu aralar ilimizde özellikle dolandırıcılar muhtarlarımızı arayarak hediyelik eşya satarak yardım toplamaya çalışıyorlar. Bizim adımıza kim olursa olsun halkımızın itibar etmemesini rica ederiz.” şeklinde konuştu.