Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazlıgölün suyu bir numara – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Gazlıgölün suyu bir numara

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl Termal suyun yarattığı mucizenin başkenti olarak tanımlanıyor.

Gazlıgöl kaplıcaları hem banyo kürü, hem inhalasyon, hem de içme kürü olarak uygulanıyor. Gazlıgöl termal tesislerindeki suyun vücudun belli bölgelerindeki kireçlenme tedavisinin yanında üst solunum yolları enfeksiyonları ve grip, soğuk algınlığı gibi pek çok hastalıkta yardımcı tedavi yöntemi olarak da kullanılıyor.

Gazlıgöl Havzası Termal Yatırımcılar ve İşletmeleri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Başaranlar Termal Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Başaran, Türkiye’de gelişen termal turizmi yaptıkları yatırımlarla geliştirdiklerini belirtti.
Termal Turizm’de sağlığın ve konforun ön planda olduğunu vurgulayan Mustafa Başaran, 235 kişilik yatak kapasitesiyle Gazlıgölde 4 mevsim hizmet verdiklerini belirtti. Başaran; “Misafirlerimiz ailelere özel dairelerimizde kişiye özel havuzlarımızda üşütme ve enfeksiyon korkusu olmadan tatil yapabiliyorlar. Şifa bulmak için kaplıcanın mevsimi yoktur. Her mevsim kaplıcaya gidilebilir. Ancak kış aylarında termal havuzdan çıktıktan sonra üşütüp hasta olmaktan çekinen tatilciler, kaplıcalara gelmek için daha çok ilkbahar ve sonbahar mevsimlerini tercih ediyor. Gazlıgöl’de faaliyet gösteren Başaranlar Termal tesisimizin her dairesinde bulunan ısıtma sistemi misafirlerin kendilerine özel havuzdan çıktıktan sonra soğuğa maruz kalma riskini ortadan kaldırıyor. Kaplıcadan çıkan misafirler uygun şekilde ısıtılan dairelerde dinlenme fırsatı buluyorlar.” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti