Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gecek’te hedef botanik bahçe – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Gecek Termal Anonim
Gecek’te hedef botanik bahçe

Afyonkarahisar Gecek Termal Anonim Şirketi yönetimi tarafından, dün tesis çevresine bin 100 fidanın dikimi yapıldı.
EROĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİLDİ
Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiloğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeni bir fidan dikiminde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun kulaklarını çınlatan Çiloğlu, “Sayın Bakanımız 8 senede bize 10 bin ağaç bahşetti. Bu yıl ise bin 100 adet fidanı termal tesisimize tahsis etmişlerdir. 400 çam fidanımız Balıkesir Orman Fidanlığı’ndan, geriye kalan fidanlarımız Balıkesir, Manisa-Muradiye, İzmir-Torbalı’dan temin edilmiştir. Bu nedenle her fidan talep ettiğimizde bizi geri çevirmeyen değerli Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.
BOTANİK BAHÇE İÇİN
GEREKEN YAPILACAK
Gecek Termalin 1997 yap-işlet-devret modeliyle ATSO’ya 37 yıllığına tahsis edildiğini hatırlatan Çiloğlu, “1997 yılından 2000 yılına kadar 49 villa sıfırdan inşa edilmiştir. Villalardan 9’u Gecek Termal bünyesinde devre mülk olarak çalıştırmaktayız. Geriye kalan villalar devre mülkçülerimize aittir. Her yıl 3 dönem, 10 gün devre tatilcilerimiz burada kalmaktadır. Ağaçlandırmayı düzenli yaptığımız bu bölge 250 dekardır. Burayı Gecek Termal Botanik Bahçesi yapmak için elden geleni yapacağız. Verilen desteklere şükranlarımı arz ediyorum. Bizden önceki yöneticilere ve son 8 yıldır bizimle görev yapan Gecek Termal Müdürü Habip Öztoprak’a, Gecek Termal çalışanlarına teşekkür ediyorum. Fidan dikimi etkinliğinde; Ali Çiloğlu, Mustafa Gül, Bülent Saygı, Ömer Aktan, Yılmaz Kasap, Mehmet Taner Günel, Ali Şenocak, Ahmet Karakol, Habip Öztoprak hazır bulundu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Yeşil Gecek memnun ediyor

 

Aslen Afyonkarahisarlı olan Harun Reşit Sivritepe, yeşil olarak bildiği Gecek Termal’de yeşil dokuya sahip çıkılmasının memnun ettiğini söyledi

 

Gecek Termal A.Ş’ye İstanbul’dan gelen Matematik Öğretmeni Harun Reşit Sivritepe,  devre mülk tatil için Afyonkarahisar Gecek Termal tesisine geldiğini belirtti.
Harun Reşit Sivritepe, Gecek Termal Tesisine dinlenmek için çocukluğundan beri fırsat buldukça geldiğini belirtti. Dinlenmek için geldiği Gecek Termal Tesisinin müdavimlerinden olduğunu söyleyen Sivritepe, “Ben aslen Afyonluyum. Çocukluğumuzdan beri ağaçlık olan Gecek’te ağaçlandırmaya fidan dikimine gösterilen hassasiyet beni memnun etti. Ağaç varlığının çoğalmasını istiyoruz” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti