Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geçen yılın kesin hesabı kabul edildi

  Afyonkarahisar Belediye Meclisi
Geçen yılın kesin hesabı kabul edildi

 

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısı dün akşam Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in idaresinde yapıldı. Açılışın ardından meclis üyeleri bir önceki toplantıya ait tutanak özetini dinleyip oybirliği ile kabul etti.
ÖZSANDIK ÖNERİLERDE BULUNDU
İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi İrfan Özsandık söz alarak yaklaşan Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olmasını diledi. Eylül ayında yapılacak olan Dünya Motokros Şampiyonası’nın Cumhurbaşkanlığı himayesine alınmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyleyen Özsandık, “Belediye Başkanımız olarak size ve Sayın Cumhurbaşkanımıza bu vesile ile teşekkür ediyoruz. Bize düşen görev de reklam faaliyetimizi daha yoğun şekilde yürütmektir.” dedi.
“ÇÖP TOPLAMA SAATİ DAHA İLERİYE ALINABİLİR Mİ?”
Şehir içi trafik sorunun herkesçe bilindiğini trafikte akşam yoğunluğunda çöp toplanmasından kaynaklanan araç kuyrukları oluştuğunu dile getiren Özsandık, “Acaba çöp toplama saati daha ileriye alınabilir mi? Trafiği rahatlatmak adına böyle bir öneride bulunmak istiyorum.” diye konuştu. Özsandık, ihtiyaç sahiplerine ekmek dağıtım yerinin insanları incitmemek adına gözden uzak bir noktaya alınması gerektiği düşüncesini sözlerine ekledi.
“CİDDİ REKLAM KAMPANYASI BAŞLATILACAK”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ekmek dağıtımına yönelik hassasiyet gösterileceğini söyledi. Dünya Motokros Şampiyonası’nın Cumhurbaşkanlığı himayesine alınması nedeniyle çok ciddi bir reklam kampanyası başlatılacağını dile getiren Zeybek, “Bu yıl inşallah 4 şampiyona yapılacak. Dünya Erkekler Motokros Şampiyonası, Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonası, Avrupa Erkekler Finali ile Avrupa Kadınlar Finaline ev sahipliği yapacağız.” şeklinde konuştu.
KESİN HESAP  OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ
2018 Yılı Kesin Hesabına yönelik Plan Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor Belediye Meclisi’nden oy çokluğu ile geçti. 2018 Yılı Bütçe Giderleri Kesin Hesap Cetveli toplam 373 milyon 741 bin 855 TL olurken, 2018 Yılı Bütçe Gelirleri Kesin Hesabı Tahsilâtı ise 300 milyon 580 bin 339 TL olarak açıklandı. İç borçlanmanın İller Bankası’ndan 734 bin 694 TL, diğer bankalardan iç borçlanma 1 milyon 996 bin 979 TL olmak üzere toplam 2 milyon 731 bin 673 TL olduğu bildirildi. Plan Bütçe Komisyonu raporunda bütçe cetvelinin kanuna uygun tanzim edildiği belirtildi. 2018 yılı Kesin Hesabı kalem kalem Meclis Üyelerinin tek tek ismi okunarak oylandı. İYİ Parti Grubundan Murat Çelikbaş, H. Hüsnü Taşer, Alaaddin Nakilcioğlu ret oyu kullandı. MHP’li Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yılmaz Kasap “Sorumluluk 2018 yılı Belediye Meclisinde olmak şartıyla kabul” sözleriyle kabul oyu kullandı. İYİ Parti Meclis Üyeleri Hasan Akyalçın ve İbrahim Meydanoğlu da çekimser oy kullandı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberinin Ayrıntıları Yarın Gazeteniz Kocatepe’de

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti