Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geçerken uğradım filminin geliri AEV’ye kalacak

AEV Genel Sekreteri Murat

AEV Genel Sekreteri Murat Diker, Afyonlu bir ailenin hikâyesi anlatılan “Geçerken Uğradım” film gelirinin AEV’ye bağışlandığını bu nedenle filmin seyredilme sayısının önemine dikkat çekti

Afyonkarahisar’da, şehre uğrayan bir ailenin hikâyesinin anlatıldığı “Geçerken Uğradım” isimli bir komedi film çekildiğini açıklayan Afyon Eğitim Vakfı (AEV) Genel Sekreteri Murat Diker, filmin argo, küfür olmayan ilin güzelliklerini Türk misafirliğini komedi dilinde anlatan eğitici bir film olduğuna değindi.
Filmin yapımcı firmaya gelecek tüm gişe gelirlerini yılda 535 üniversiteliye burs veren Afyon Eğitim Vakfına bağışlandığını dile getiren Diker, “Türkiye’de ilk kez gişe gelirinin tamamının bir eğitim vakfına bağışlanan bir film olacaktır. Film ne kadar çok kişi tarafından seyredilirse o kadar çok öğrenciye ulaşabilecektir. Filmin öncelikle Afyonkarahisarlı hemşerilerimiz ve etraflarındakilerle izlenmesi çok önemlidir. Konuyla ilgili film gösterime girmeden önce gelişmeleri sizlere duyuracağız. Ancak öncelikle dernek başkanlarımız, bulundukları illerde hemşerilerimizin yoğun olduğu veya kolaylıkla gidebilecekleri sinema salonlarını özelden yazarsa sinema işletmecilerden bu salonlarda öncelikle gösterime girmesini görüşeceğiz. Katkılarınızdan ve desteklerinizden dolayı tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.