Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Geçmiş olsun İzmir”

AFJET Afyonspor, HDI Sigorta

AFJET Afyonspor, HDI Sigorta Afyon Belediyespor ve Afyon Belediye Yüntaş voleybol takımı İzmir’de meydana deprem sonrasında “Geçmiş olsun İzmir” başlığı ile mesaj yayınladı

 

Afyonkarahisar’ı ulusal bazda temsil eden AFJET Afyonspor, HDI Sigorta Afyon Belediyespor ve Afyon Belediye Yüntaş voleybol takımları Ege Denizi’nde meydana gelen ve en çok İzmir’i etkileyen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında sosyal medya hesaplarından mesaj yayınladı.
AFJET Afyonspor mesajında, “Ege Denizi’nde meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor; tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” ifadesine yer verdi.
Keçiler ise yayınladığı mesajında, “İzmir’de meydana gelen ve eşzamanlı olarak çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can kaybına sebep olmamasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Efeler ise mesajında, “Ege Denizi’nde meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem sonrası hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı dileriz. Yaralarının en kısa zamanda sarılmasını temenni ederiz.” ifadesini kullandı. >> Kocatepe Haber Merkezi