Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Geçmişim Temiz, Hem Mektepli, Hem Alaylıyım”

İYİ Parti Merkez İGM Üyesi Alper Yağcı, partisine. Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. Yağcı, “Ben yıllarımı belediyeciliği öğrenmeye verdim. Adaylık nasip olursa tüm halkımızın desteğine talip olup seçimi kazanıp 80 ile örnek olacak bir belediyecilik anlayışı ortaya koyacağız.” dedi.

VİDEOYU PAYLAŞ

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Alper Yağcı, bugün öğlen Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. Yağcı’nın, aday adaylığı başvurusunu İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Av Serdar Dündar aldı. Yağcı’nın yaptığı basın açıklamasında İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve partililer hazır bulundu.

“GEÇMİŞİM TEMİZ HEM MEKTEPLİ HEM ALAYLIYIM”

Alper Yağcı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Uzun zamandır siyasetin içinde, hizmetin derdinde, vatandaşın emrindeyim. Gençlik yaşlarımdan itibaren yıllarımı bu şehre vakfettim. Cesur insanların yuvası İYİ Partimizde kurucu il disiplin kurulu üyeliğimden bu yana çok görevler aldım. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in tensipleriyle 3. Dönem Genel İdare Kurulu Üyeliği ve Genel Merkez Mahalli İdareler Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. 4,5 yıldır da partimizin İl Genel Meclisi Üyesiyim. Bana böyle önemli sorumluluklar verilmesinin sebebi arkamda sapasağlam duran siz değerli vatandaşlarımız ve tertemiz öz geçmişimdir. Bir yandan siyasette ve halkımıza hizmette yol alırken, bir yandan da bu işin mektebini okudum. Yıllar boyunca belediyeciliği, yerel yöneticiliği öğrendim. Önce mahalli idareler bölümünü bitirdim daha sonra Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi yüksek lisansımı tamamladım. Hamdım, piştim çok şükür. Bugün karşınızda gururla söylüyorum ki, ben hem alaylı, hem mektepliyim. Ben liyakatliyim. Ben bu şehre sevdalıyım. Ben bu partinin öz evladıyım. Partimize ve ideallerimize yürekten bağlıyım.”

Geçmişim Temiz, Hem Mektepli, Hem Alaylıyım

“ŞEHRİN İNSANINA YAKIŞIR BİR HAYAT SUNACAĞIZ”

“Türk tarihinin dönüm noktası, kahramanların, şehitlerin yatağı, birçok imparatorlukların kadim kenti olan Afyonkarahisar’ımıza hizmet etmekten onur duyacağım.” diyen Yağcı, şunları söyledi: “Biz bu şehrin tanıtımını profesyonelce yaparak, şehrin gastronomi ve termal turizm potansiyelinin yanına tarih turizmini de ekleyeceğiz. Ortaya koyacağımız somut projeler ile şehrimize yüzbinlerce turist çekeceğiz ve şehrin ekonomisine büyük katkı sunacağız. Her zaman esnafımızın yanında olacağız. Afyonkarahisarlılar haftasonu nereye gidiyor? Boş vaktini nasıl değerlendiriyor? Belediyenin tiyatrosuna yeterince önem veriliyor mu? Bu şehrin insanları en son ne zaman gerçek bir halk konseri gördüler? Afyon basketbolu seviyor dedik, salonları tıklım tıklım doldurduk, şehre yakışır bir imaj gelmişti ki onu da kaybettik. Voleybol takımımıza ne oldu? Biz bu şehre yakışan bir imaj getireceğiz. Belediyeye borç yükünden başka getirisi olmayan, içi boş projeler yerine, şehrin insanına yakışır bir hayat sunacağız. Gençlerimize tiyatrosu ile sanatı ile sporu ile yaşamaktan keyif alacakları bir şehir inşaa edeceğiz.”

“ULAŞIM SORUNUNU EHLİYETİMİZLE ÇÖZECEĞİZ”

Afyonkarahisar halkının en çok şikâyet ettiği konulardan birininde ulaşım olduğunu belirten Yağcı, şöyle konuştu: “Halkımızın en çok şikâyet ettiği konulardan birisi ulaşımdır. Birileri gibi trafik sorununu çözeceğim diyip verdikleri sözü unutanlardan olmayacağız. Bu meseleyi ehliyetimizle biz çözeceğiz. Her sabah öğrencilerimizin dondurucu soğukta beklediği görüntüler içimizi acıtıyor. Vatandaş işine geç kalıyor. Öğrenci dersine geç kalıyor. Bu işi siz beceremiyorsunuz ama biz çözeriz. Biz ulaşım esnafıyla da vatandaşla da kafa kafaya verip bu işi paydaşlarıyla çözeriz. Çünkü biliyoruz ki belediyenin en büyük sorunu halktan kopuk, iştişareden uzak ben yaptım oldu mantığı ile şehri yönetmeye çalışmasıdır.”

Geçmişim Temiz, Hem Mektepli, Hem Alaylıyım

“ZAFERİN BAŞKENTİNDE ZAFER BİZİM OLACAK”

Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı: “Ben yıllarımı belediyeciliği öğrenmeye verdim. Adaylık nasip olursa tüm halkımızın desteğine talip olup seçimi kazanıp 80 ile örnek olacak bir belediyecilik anlayışı ortaya koyacağız. Gece gündüz demeden çalışacağız. Kimseyi ötekileştirmeden hep birlikte halkımızla birlikte elele vererek halkıyla barışık bir belediye anlayışı ortaya koyacağız. Cesurlar hareketinin İYİ belediyecilik anlayışı ile tanışan belediyelerinden birisi de Afyonkarahisar Belediyesi olacak ve inanıyorum ki sizlerin desteği ile Zaferin Başkentinde zafer bizim olacak. Bu duygu ve düşünceler ile İYİ Partimizden Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu belirtir, şahsıma, partimize ve Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olmasını temenni ederim.”

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti