Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geçmişin İzinde Bilim Programlarından 3024 Öğrenci Yararlandı

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde birinci dönem ve ikinci dönem “Geçmişin İzinde Bilim” Projesi dönem programları tamamlandı. Etkinlik kapsamında iki dönem boyunca toplam 18 akademisyenin sunumlarından 28 liseden, toplam 3024 öğrenci ve 504 öğretmen yararlandı.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Biriminin düzenlediği “Geçmişin İzinde Bilim” Projesi dönem sonu kapanış programı yapıldı.

“Geçmişin İzinde Bilim Söyleşileri ve Çalıştay Etkinlikleri”  kapsamında 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde birinci dönem ve ikinci dönem olmak üzere 18 program gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen programlardan; 18 akademisyenin katılımıyla il merkezinde yer alan 28 liseden toplam 3024 öğrenci ve 504 öğretmen yararlandı. Bilim insanı ve öğretim üyesi akademisyenlerin, 18 Türk-İslam bilim insanı öğrencilerle buluştuğu programların son söyleşisi Şube Müdürü Mustafa Günay’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Programda Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Fatih Ünal tarafından “Prof. Dr. Fuat Sezgin” ardından Prof. Dr. Gürsoy Şahin tarafından proje kapsamında şimdiye kadar yapılan 18 bilim insanı ile ilgili söyleşi ve öğrenci çalıştayları değerlendirildi. Çalıştay bölümünde öğrenciler; bilim insanları ile ilgili düşüncelerini ve merak ettiklerini konuşmacılara sordular. Program, akademisyen konuşmacılara teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.Geçmişin İzinde Bilim Programlarından 3024 Öğrenci Yararlandı