Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Geldiğimiz noktayı tahayyül etmiyorduk” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin
“Geldiğimiz noktayı tahayyül etmiyorduk”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, büyük hizmetleri başarmada AK Parti teşkilatlarının geçmişteki ve bugünkü milletvekillerinin, meclis üyelerinin, belediye çalışanlarının çok büyük katkısı olduğunu belirtti. Çoban, “Bugün geldiğimiz noktayı ben dâhil 2009 yılında hiçbir arkadaşımız tahayyül, tahmin edemiyordu. Allah’a hamdolsun işte ihlâs, samimiyet olunca, işi de doğru dürüst yapmaya gayret edince yardımcıların en büyüğü Cenab-ı Allah da yardım ediyor. Görülmeyen, hissedilmeyen yerden kazançlara kazanç bahşediyor. 2009 yılında ne söz verdiysek Allah’a hamdolsun fazlasını yaptık. 2014 yılında da yine neye söz verdiysek fazlasını yaptık ve yapmaya devam ediyoruz” dedi.
MUHTEMEL BÜTÇE
240 MİLYON LİRA
2017 yılını muhtemelen 240 milyon lira gelir bütçesi ile kapatacaklarını söyleyen Çoban bu bütçede hiçbir borçlanma olmadığının altını çizdi. Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi’nin Türkiye’de borcu olmayan 3 veya 4 Belediye’den biri olduğunu vurguladı.
TELEFERİK HAYALİ GERÇEKLİĞE
İLERLİYOR
Maliye Kavşağı’nda süre gelen battı çıktı inşaatında incelemelerde bulunduğunu kaydeden Çoban, “2014 seçim beyannamemiz de ne Maliye kavşağı vardı ne de diğer kavşak düzenlemeleri vardı. Her biri 8-10 milyon TL’lik yatırımlar. Allah’a hamdolsun Allah’ın izniyle başaracağız. Teleferik projesiki yılların hayali orijinal bir projeydi. Kuruldan izin alıp alamayacağımız belli olmadığından projelerimiz içerisine koymamıştık. Ama Allah’a hamdolsun onun da ihalesini yaptık. İnşallah 2018 yılında Allah izin verirse teleferiğimize binerek Kalemize çıkacağız. Geçmişte Afyonumuz’a hizmet yapmış tüm Belediye Başkanlarımızı hangi partiden olursa olsun saygıyla anıyor, yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Sağ olanlara da Allah’tan huzur ve sağlık diliyorum. Vefat edenlere de Cenab-ı Hakk en güzel rahmetini inşallah onlara bahşetsin” diye konuştu. >> Burcu AYDIN’ın haberi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti