Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelin Spor Yapalım Tırı Afyon’a geldi

Gelin Spor Yapalım Tırı Afyon’a geldi
Gelin Spor Yapalım Tırı Afyon'a geldi

Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun” Projesi kapsamında oluşturulan spor tırı, dün Afyonkarahisar’a geldi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan “Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun” projesi kapsamında 42 ili dolaşacak olan tır Afyonkarahisar’a geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen “Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun” projesi çerçevesinde 42 ili dolaşacak olan spor tırı dün Afyonkarahisar’a geldi. Tırın açılış töreni dün sabah Atatürk Spor Salonu önünde yapıldı. Sabah erken saatlerden itibaren açılan stantlarda ve oluştutulan spor parkurlarıyla gençlere hizmet eden ve spora dikkat çeken tıra ilgi de yoğun oldu. Gençlere spor bilincini yerleştirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla yola çıkan tır, bu kapsamda 42 ili dolaşacak. (Kocatepe)

“Gençlerimizi
sahalara çekeceğiz”

Kuş, açılış konuşmasında, böyle bir organizasyon kapsamında Afyonkarahisar’a gelen bu faaliyetin sevindirici olduğunu kaydetti. Sporun tanıtımının çok önemli olduğunu kaydeden Kuş, gençlerin sahalara çekilmesinin gerektiğini ifade etti. Kuş “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliğinde, gençlerimizi spor yapmaya özendirmeyi ve bilinçlendirmeyi hedefleyen, Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun Projesi Tırı İlimize teşrif etmiştir. Burada yoğun katılım ve ilgi olacak bu kesin. Her kesimden halk, Spor Tırı’nı ziyaret edip görselleri incelerek, portatif futbol ve basketbol sahasında spor yapacaklar” dedi. (Kocatepe)

Spor taban birlik
başkanları da katıldı

Spor Tırı’nın açılış töreni, dün sabah saatlerinde gerçekleşti. Törene Afyonkarahiar Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş da katıldı. (Kocatepe)

Tırın içinde yok yok

Tırın içerisinde, minyatür futbol ve basketbol sahasının yanı sıra bir çok sportif etkinlik de bulunuyor.

Gençler coştu

Afyonkarahisar’a gelen Spor tırının yanına kurulan parkurlarda gençler, gönüllerince eğlendiler. Spor yapıp, danslar eden gençlerin neşeli tavırları görülmeye değerdi.