Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelişen eğitim şartları ile başarı bekliyoruz

Gelişen eğitim şartları ile başarı bekliyoruz
Gelişen eğitim şartları ile başarı bekliyoruz

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, TED ve DOĞA Kolejlerinde incelemelerde bulunarak idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
Ziyaretleri sırasında TED Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı ve Okul Müdürü Hayrettin Balcı ile Doğa Koleji Okul Müdürü Muzaffer Çöl ve Kurucu üye Mustafa Gül tarafından karşılanan Vali Aziz Yıldırım’a her iki okul hakkında bilgiler verildi.
Vali Yıldırım, sınıfları gezerek öğrenciler ile sohbet etti. Daha sonra ziyaret ettiği okulların içerisindeki okuma salonları, konferans salonları, bilgisayar sınıfı ve laboratuvarları inceleyen Vali Aziz Yıldırım öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek eğitim çalışmaları hakkında kısa bilgiler aldı.
Ziyaret sırasında yapılan başarılı çalışmalardan dolayı memnun olduğunu ve başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulunan Vali Yıldırım, günümüz şartlarında eğitim kurumlarının eski dönemlere nazaran çok daha iyi olduğunu, tüm okulların gelişen ve değişen çağa ayak uydurduğunu ve bu nedenle öğrencilerden daha çok başarı beklendiğini belirtti. Aile, okul, öğretmen, idareci ve öğrencinin aynı ahengi ve tempoyu yakalaması ile eğitim ve öğretimde seviyenin yükselebileceğini belirten Vali Yıldırım, öncelikle öğrencilerin ve ailelerin en iyi şekilde yönlendirilmeleri ve onlara yol gösterilmesi bağlamında öğretmenlerin ve idarecilerin daha fedakâr ve özverili çalışmaları gerektiğini belirtti.
Doğa Koleji ziyareti sırasında 3. sınıf öğrencileri Ceren Karakol ve Öykü Derelioğlu’nun kaleme aldığı Öykü ve Cerenin Maceraları isimli kitabı inceleyen Vali Aziz Yıldırım minik yazarları tebrik ederken, yazarları tarafından imzalanan kitap kendisine takdim edildi.