Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geliyor gelmekte olan

Geliyor gelmekte olan

Vali Gökmen Çiçek’in başını gömüp yeni projeleri derin ilgiyle incelediği fotoğraf karesi, geçmişi ve Vali’nin çalışma tarzını bilenlere “Kuyumcu hassasiyetiyle yeni bir proje daha işleniyor, geliyor gelmekte olan” dedirtiyor

 

Devlet Demiryolları Taşımacılık Bölge Müdürü Mustafa Karakoyun, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret ederek, devam eden yatırımlar ve projelerde gelinen aşamaya dair bilgiler verdi. Bu ziyaretin fotoğrafları Valilik hesaplarından paylaşıldığında dikkatimizi bir husus çekti. Vali Gökmen Çiçek kendisine sunulan projeleri o kadar dikkatli inceliyordu ki, bu ilginin yeni ve önemli bir projenin ayak izlerinden kaynaklanabileceğini düşünerek “Geliyor gelmekte olan” demekten kendimizi alamadık.
Önem verdiği projelerin en ince detayına kadar ilgilenip, projenin her etabında soluksuz bir takip sürdüren Vali Gökmen Çiçek’in demiryolları ile ilgili projelere olan bu ilgisi bizlerde “Vali Bey yine önemli bir projenin üzerinde” izlenimi bıraktı. Afyonkarahisar kamuoyu olarak yakın zamanda bu fotoğraftaki ilginin sebebini anlayacağımızı umarak, Vali Çiçek’ten yeni müjdeli haberleri bekliyoruz.
>> Sezer KÜÇÜKKURT’un Haberi