Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gelmek isteyen olursa kapımız açık”

“Gelmek isteyen olursa kapımız açık”
“Gelmek isteyen olursa kapımız açık”

Süper Amatör Lig’de ilk yarıda beklenen performansın üzerine koyarak devam eden Demirspor hiç izin yapmadan ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyor. Kış aylarının soğuğuna ve yağan kara aldırış etmeyen Demirsporlu futbolcular çalışmalarına kar üzerinde de devam ediyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Demirspor Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu, “İlk yarı bittiğinde biz idmanları bitirmedik. Memleketlerine giden oyuncularımızın dışında Afyonkarahisar’da kalan, yaşayan oyuncularımızla antrenman yapıyoruz. As takım, U-19, U-17 karışık olarak günleri değerlendiriyoruz. Takımı hiç boş bırakmadık. Birkaç gün gelmediğinde oyuncu tembelliğe alışıyor. Biz de bu tembellik oluşmasın diye çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadesine yer verdi.
“BİZDE OYNAMAK İSTEYEN OLURSA DEĞERLENDİRİRİZ”
İkinci yarıda takıma takviye yapmak istediklerin belirten Teknik Adam Bıyıoğlu, “İkinci yarı için takviye arıyoruz, kaliteli olan futbolcuları, bizde oynamak isteyen oyuncular olursa biz de değerlendiririz. Şu anda özellikle şu takımda forma giyen oyuncuları istiyoruz diyemiyoruz. Çünkü şu anda oyuncuya talip olmak ayıp ve yanlış olur. Üniversite öğrencisi olup da takımda oynamayan, BAL’da bulanan takımda forma şansı bulamayan, bizde de oynamak isteyen oyuncu olursa kapımız açık” ifadesine yer verdi.
“BİZİM OYUNCULARA DA TALİP OLAN TAKIMLAR VAR”
Demirspor’da forma giyen oyunculara talip olan takımların olduğuna dikkat çeken Teknik Adam Bıyıoğlu, “Bana ulaşarak, benimle görüşen, oyuncularımızla görüşen ve oyuncularımıza talip olan takımlar var. Fakat biz işleyişi bozmamak için bu aşamada gelen teklifleri geri çevirmek zorunda kalıyoruz. Teklifleri uygun görmüyoruz. Şu an için etik olmadığını düşünüyorum” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi