Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Girişimciler faaliyetlerini anlattı

Genç Girişimciler faaliyetlerini anlattı

TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni ziyaret etti

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mustafa Özkan ve Kurul üyeleri Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt’u dernek binasında ziyaret etti.
“KURUL 2 YILDIR FAALİYET GÖSTERİYOR”
Genç Girişimciler Kurulu hakkında bilgi veren Kurul Başkanı Mustafa Özkan şöyle konuştu: “Kurul üyeleri olarak 2 yıl önce seçimle göreve geldik. Faaliyetlerimizi Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda yürütüyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlıyız. 117 üyemiz var. Beş büyük ilçemizden birer temsilci arkadaşımız görev alıyor. Bunun yanı sıra sosyal sorumluluk projelerimiz var. Köy okullarımıza desteklerle alakalı imkânlarımız doğrultusunda onlara yardımcı oluyoruz. Üniversite öğrencilerine eğitimler, seminerler düzenliyoruz. Üyelerimize de ATSO’da eğitimler ve söyleşiler düzenliyoruz. Pandemi sürecinde birçok programımız askıya almak durumunda kaldık. İnşallah virüs salgını sona erdikten sonra birer tarım ve turizm çalıştayı yapmayı planlıyoruz. Faaliyetlerimiz ana hatlarıyla bunlardır. İnşallah medyanın da destek ve katkısıyla bundan sonra güzel şeyler yapmayı hedefliyoruz.”
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’in TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kuruluna her türlü desteği verdiğini söyleyen Kurul Başkanı Mustafa Özkan, bu vesile ile Serteser ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etmek istediğini sözlerine ekledi.
TOBB Genç Girişimciler Kurulu yöneticileri özellikle hizmet ve gıda sektörüne yönelik salgın kısıtlamalarının bir an önce kaldırılmasını sabırsızlıkla beklediklerini, Hükümet’in bu yönde aldıkları karar ve uygulamaları desteklemekle birlikte, virüsün etkisinin azalması dileklerini dile getirdiler. Reel sektörde büyük sıkıntılar yaşandığını, ancak millet olarak bunun da üstesinden gelineceğine inandıklarını belirten TOBB Genç Girişimciler Kurulu üyeleri sağlıklı, mutlu ve normal günlere en kısa sürede kavuşmaya yönelik umutlarını da dile getirdiler.
“GENÇ GİRİŞİMCİLER İŞ HAYATININ DİNAMİKLERİNDEN BİRİ”
Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Dernek olarak Genç Girişimciler Kuruluna önem verdiklerini söyleyen Küçükkurt, “Genç Girişimciler Kurulu iş hayatının temel dinamiklerinden birini oluşturmaktadır. Sözünü ettiğiniz çalışmalarda bizlerde Afyonkarahisar basın yayın camiası olarak eğer sizlere katkı sunabilirsek bundan büyük bir mutluluk duyarız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.
Ziyarette TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mustafa Özkan’la birlikte; Genç Girişimciler Kurulu yöneticileri, Nurettin Karaman, Mehmet Kolaylı, Ahmet Remzi Gümüş, Cem Burak Şenel ve Yalçın İsmet Gökgöz yer aldılar. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.