Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç hafızın hedefi Türkiye birinciliği

Afyonkarahisar Anadolu İmam Hatip

Afyonkarahisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Özen, “Genç Seda Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” yarışması 7. Bölge birincisi olarak Türkiye finalisti öğrenci Hafız Sefa Özen’in Türkiye birinciliğini hedeflediğini açıkladı

 

Afyonkarahisar Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Özen, “Genç Seda Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” yarışması 7. Bölge birincisi olarak Türkiye finalisti öğrenci Hafız Sefa Özen ve Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar’la birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret etti.
“DİSİPLİNLİ ÇALIŞMANIN SEMERESİ ALINDI”
Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın dereceye giren öğrenciyi ve okul yönetimini kutlayarak plaket ve teşekkür belgesi verdi. Konu hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Ramazan Özen şunları kaydetti: “Salgın sürecinde moral ve motivasyonumuz arttı. Sevinç ve mutluluk yaşadık. Şehrimizin en köklü okullarından 55 yıllık marka Afyonkarahisar Anadolu İmam Hatip Lisesi yarım aşırı aşan tecrübesi ve birikimleriyle mesleki ve akademik başarısını katlayarak devam ettirmektedir. Geçen yıl il geneli 4 mesleki yarışmada Genç Sada Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma, Genç Muhafızlar Hafızlık, Genç Hatipler Hutbe Okuma, Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması 3 birincilik ve 1 ikincilik alan okulumuz salgın nedeniyle iptal edilen bölge yarışmalarına katılamamış ve dolayısıyla öğrencilerimiz ve bizde bir burukluk oluşmuştu. Bu yıl salgın nedeniyle sadece ‘Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” yarışmasının düzenlenmesi uygun bulunmuştur. Eğitim ve öğretimde disiplinli çalışmanın semeresini bu yıl da öğrencimiz Hafız Sefa Özen’le hem il hem de bölge birinciliğini elde ederek Türkiye finaline katılmaya hak kazandık.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti