Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Jetler farklı hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

U-14 Ligi’nde şampiyon olan
Genç Jetler farklı hazırlanıyor

U-14 Ligi’nde şampiyon olan AFJET Afyonspor alt yapı takımı grup müsabakalarına gitmek için gün sayıyor. Afyonkarahisar’daki tesislerde çalışmalarını sürdüren genç Jetler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Yarı Olimpik Havuz’da, Spor Salonları’nda ve sahalarda çalışmalarına devam ediyor. Yarı Olimpik Havuz’da Aqua Fit çalışması yapan genç Jetler, kondisyon artırmaya devam ediyor. Çiğiltepe Spor Salonu’nda yapılan Kros Fit çalışmasında da Genç Jetlere yine kondisyon yüklemesi yapıldı.
GENÇ JETLERE
YOYO TESTİ
Afyonkarahisar’ın antrenörlerinden Orhan Küçük’ün cihazlarla yapacağı çalışma ile Genç Jetlerin Beden Kitle Endeksi Ölçülecek. Genç Jetlere ayrıca Vücut Esnekliği Ölçümü de yapılacak. Alınan sonuçlar ile daha sonra araştırma yapılacak.
Dayanıklılık ve kondisyon çalışmaları yapan Genç Jetler ayrıca eğlenceli çalışmalarda yapıyor. Sahada yapılan çalışmalara özel getirilen drone ile oyuncuların saha içindeki çalışmaları izlendi. Maçlarda, antrenmanlarda eksikleri görülen oyunculara özellikle bilgilendirme yapılan çalışmalarda takımın mevki olarak eksik olduğu bölgelerde belirlendi.