Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Kalemler’den anlamlı indirim

Özel Genç Kalemler Eğitim

Özel Genç Kalemler Eğitim Kurumları Okul Müdürü Muharrem Günay, okul olarak şehit çocuklarına ücretsiz eğitim imkanı sunarken milli sporculara da yüzde 50 indirim yaptıklarını söyledi

 

Özel Genç Kalemler Eğitim Kurumları Okul Müdürü Muharrem Günay ve Maarif Başmüfettişi Selahattin Demir gazeteniz Kocatepe çalışanlarını ziyaret etti.
Okul Müdürü Muharrem Günay okul faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Genç Kalemler Eğitim Kurumları bünyesinde Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve sağlık çalışanı yetiştiren Mesleki Teknik Anadolu Lisesi bulunduğunu belirten Günay, “Şehitlerimizin emaneti evlatlarımıza ücretsiz, milli sporcularımıza yüzde 50 indirimli eğitim-öğretim hizmeti veriyoruz. Okulumuzun öğrenci kapasitesi 951’dir. Okulumuzun tüm öğrencilerine standart eğitimin dışında 160 saat bire bir ücretsiz kurs verilmektedir. Ayrıca okulumuza kayıt yaptıran ancak çeşitli nedenlerden dolayı Fen Lisesini kazanamayan çocuklarımıza Ağustos ayı başlangıcından okullar açılıncaya kadar ücretsiz telaffi eğitimi vereceğiz. Eğitim sonu yapacağımız sınavda başarılı olan çocuklarımızı Fen Lisesimize kaydederken altında başarı gösteren çocuklarımızı da Anadolu Lisemize kaydedeceğiz. Mesleki Teknik Anadolu Lisesimiz aracılığıyla vereceğimiz eğitimle sağlık çalışanları yetiştireceğiz.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti