Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç kaptanlar sektöre yön verecek

Bu haberin fotoğrafı yok
Genç kaptanlar sektöre yön verecek

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sultandağı Meslek Yüksekokulu (MYO) Otobüs Kaptanlığı Bölümü tarafından eğitim semineri gerçekleştirdi. Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, “Bu okulu önemsiyoruz” dedi

Afyon Kocatepe Üniversitesi kampüsünde düzenlenen ve Sultandağı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kemal Karayormuk’un ev sahipliğini yaptığı seminere Kâmil Koç Otobüsleri İnsan Kaynakları Müdürü Taner Sezer, İnsan Kaynakları Uzmanı Birsen Emül ve Kurumsal İletişim Uzmanı Tahsin Işık ve bölüm öğrencileri katıldı.
Sektörün gelişimine yönelik çalışmalarını sürdüren Kâmil Koç Firması yetkilileri, katılımcılara “Ulaşım Sektöründe Nitelikli İnsan Gücü” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Bu sunum ile karayolu yolcu taşıma sektörünün ve otobüs kaptanlarının mevcut durumu, sektördeki ihtiyaçlar ve geleceğin kaptanlarının kendilerini geliştirmek için atmaları gereken adımlar dinleyicilerle paylaşıldı.
KAMİL KOÇ’TAN ÖVGÜ
Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Otobüs Kaptanlığı Bölümü’nün 4.yılına başlaması ile ilgili olarak: “Sektörün nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak üzere açılan bu okulu, sektör adına çok önemsiyoruz. Okulda verilen derslerin içeriği ve buna bağlı olarak öğrencilerin de kendilerini geliştirmeleri sektörümüz için çok önemli. Bu işin eğitimini almış ve kendini geliştirmiş, genç otobüs kaptanlarımızın da sektörün gelişmesinde çok büyük katkısı olacaktır” dedi.
Sultandağı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kemal Karayormuk ise, “Bizler sektörün ihtiyaç duyduğu eğitimli personeli yetiştiriyoruz. Bölümümüz bu sene dördüncü yılına başladı. Bugüne kadar 50’den fazla öğrenciyi mezun ettik ve sektöre kazandırdık. Sektöre nitelikli personel kazandırma konusunda sektörümüzün öncü firması Kamil Koç’a desteklerinden dolayı da çok teşekkür ediyoruz. Tüm öğrencilerimizin başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti