Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç öğretmenin cansız bedeni gölette bulundu

Genç öğretmenin cansız bedeni gölette bulundu

Afyonkarahisar’da ailesine bıraktığı notun ardından kaybolan öğretmenin cesedi dalgıç polisler tarafından aracını yanına park ettiği gölette bulundu.

Şuhut İlçesi’ne bağlı Ortapınar Köyü yakınlarındaki Senir Göleti’nde meydana gelen olayda dün akşam saatlerinde ailesine not bırakarak evden Muhammed Yardımcı’ya (31) bir süre sonra ailesi ulaşamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine Yardımcı’yı bulmak için çalışma başlatıldı. Arama çalışmaları sonrası Yardımcı’nın 03 SN 603 plakalı aracını bulan kurtarma ekipleri, şahsın elbiselerini de bulunca arama çalışmalarını gölet çevresinde yoğunlaştırdı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne bağlı kurtarma ekipleri yoğun uğraş verdikleri arama çalışmasında şahsın gölete girerek boğulduğu ihtimali üzerine bölgeye dalgıç ekibi istedi.

Talep üzerine bölgeye Konya ve Antalya İl Emniyet Müdürlükleri’ne bağlı su altı arama dalgıç ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen dalgıçlar Yardımcı’nın cansız bedenini yaklaşık 20 dakikalık bir çalışma sonrası buldu.

Göletten çıkarılan Yardımcı’nın cesedi ardından otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Yapılan ilk tespitlerde Yardımcı’nın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Yardımcı’nın uzun yıllardır öğretmen olduğu ve Zafer Anadolu Lisesi’nde bu yıl görev yapacağı öğrenildi. >> Kocatepe Haber Merkezi