Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gençler Afyon Siyasetinde Daha Fazla Söz Sahibi Olmalı”

Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, Afyonkarahisar’da gençlerin siyasete ilgili olduğunu belirtti. Başkan Karataş, “Saadet Partisi olarak genç kardeşlerimizin Afyonkarahisar siyasetinde daha fazla söz sahibi olmasını istiyoruz.” dedi

Saadet Partisi İl Başkanı

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Nedim Taha Beşkardeş ve AKÜ Hukuk, Eczacılık ve Otomotiv Mühendisliği Bölümündeki öğrenciler TBMM’yi ve Saadet Partisi Genel Merkezini ziyaret etti.

 “ÜLKEMİZİN YARINLARINI GENÇLER İNŞA EDECEK”

Saadet Partisi Afyonkarahisar heyeti önce Saadet Partisi TBMM Grup Toplantısı’na katıldı. Heyet grup toplantısının ardından Saadet Partisi Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya’yı ziyaret ederek meclis çalışmalarıyla ilgili bilgi aldıktan sonra Grup Amiri Ebubekir Uğuz ile birlikte meclisi gezerek Saadet Partili Milletvekilleriyle bir araya geldi. Saadet Partisi Grup Başkanvekili-İstanbul Milletvekili Bülent Kaya yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Saadet Partisi olarak meclis grubumuzda tüm milletvekillerimiz ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte ülkemizin daha müreffeh yarınlara kavuşması hedefiyle doğru ve yapıcı muhalefet anlayışımızla hareket ediyoruz. Genç kardeşlerimizin ülkemize dair hayallerini dinlemeyi vazife biliyoruz. Katkıda bulunabileceğiniz her konuda bizlere ulaşarak düşüncelerinizi ifade etmeniz çok değerli ve anlamlı. Ziyaretinizden dolayı meclis grubumuz adına teşekkür ediyorum.”

“Gençler Afyon Siyasetinde Daha Fazla Söz Sahibi Olmalı”

“TECRÜBEYLE HEYECANI BİR ARADA ÖNEMSİYORUZ”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu da ziyaret eden heyet kendisinden gençlik yıllarındaki tecrübelerini ve gençlere tavsiyelerini dinledi. Karamollaoğlu gençlere yönelik şunları ifade etti: “Gençlik bir milletin geleceğidir. Gençliğimiz bizim en büyük hazinemizdir. Yarınımızdan emin olabilmek ve geleceğe umutla bakabilmek için en büyük yatırım gençliğimize yapmalıyız. Milli Görüş hareketi ve Saadet Partisi olarak her dönem gençlik teşkilatlarımıza en büyük önemi gösteriyoruz. Siyasette tecrübeyi önemsediğimiz gibi heyecanın da kıymetini biliyoruz. Gençlerin Türkiye siyasetinde varolması ülkemizin geleceğe umutla bakması için çok önemli. Bu kıymetli ziyaretinizden dolayı her birinize teşekkür ediyor, derslerinizde başarılar diliyorum.”

“Gençler Afyon Siyasetinde Daha Fazla Söz Sahibi Olmalı”

“AFYONKARAHİSAR SİYASETİNDE GENÇLER SÖZ SAHİBİ OLMALI”

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, Afyonkarahisar’daki liseli ve üniversiteli gençlerin bu ziyaretlerine devam edeceklerini ifade ederek şunları söyledi: “Şehrimizdeki gençlerin siyasete ilgileri oldukça fazla ben de genç bir İl Başkanı olarak tecrübeyle heyecanın bir arada olması gerektiğine inanıyorum. Saadet Partisi olarak genç kardeşlerimizin Afyonkarahisar siyasetinde daha fazla söz sahibi olmasını istiyoruz. Bu noktada hem il yönetimimizde hem de kadın ve gençlik teşkilatlarımızda buna hassasiyet göstererek gençlerin ülkemize ve şehrimize dair hayallerini dinleyerek politikalarımızı inşa ediyoruz. Ankara’da TBMM meclis grubumuzu ve Genel Merkezimizde Kıymetli Genel Başkanımızı da ziyaret ederek öğrenci kardeşlerimizin siyasete, meclis çalışmalarına ve ülkemizin yönetimine dair bilgi sahibi olmalarına vesile oluyoruz. Bu yöndeki ziyaretlerimiz bundan sonra da devam edecek. Bu haftaki ziyaretlerimize katılan öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum.”

“Gençler Afyon Siyasetinde Daha Fazla Söz Sahibi Olmalı” “Gençler Afyon Siyasetinde Daha Fazla Söz Sahibi Olmalı”