Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençler Kamp’ta Dolu Dolu 3 Gün Geçirdi

Sultandağı Gençlik Kampı’nda bu hafta sonu 192 genç kamp yaparken tüm etkinliklerden faydalandı

Sultandağı Gençlik Kampı'nda bu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 31 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Sultandağı Gençlik Kampı etkinliklerine, 192 gencin katılımıyla gerçekleşti. Kamp, gençlerin dolu dolu vakit geçirdiği etkinlik oldu. Kampa, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu katılarak gençlerle sohbet etti.

SPOR VE EĞLENCE BİR ARADA

Kampta düzenlenen etkinlikler arasında yer alan paintball ve survivor parkuru, gençlerin takım ruhunu ve stratejik düşünme becerilerini geliştirmelerine katkı sağladı. Okçuluk, mini golf ve geleneksel sokak oyunları gibi etkinlikler ise, gençlerin farklı spor dallarını deneyimlemelerine olanak tanıdı. Futbol, basketbol ve voleybol maçları ise gençlerin rekabetçi ruhunu canlandırdı ve eğlenceli anlar yaşattı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’ndan gençlere destek verirken gençlerin enerjisinden ve katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kasapoğlu, gençlere yönelik bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti. Ayrıca, gençlerin spor ve sosyal etkinliklerle kendilerini geliştirmelerinin önemine vurgu yaptı.

Gençler Kamp'ta Dolu Dolu 3 Gün Geçirdi

UNUTULMAZ ANILARLA DOLU BİR KAMP

Sultandağı Gençlik Kampı, katılımcı gençler için unutulmaz anılarla dolu bir etkinlik oldu. Birbirinden eğlenceli ve öğretici aktivitelerle dolu geçen kamp, gençlerin yeni arkadaşlıklar kurmalarına ve farklı deneyimler yaşamalarına olanak tanıdı. Kampın sonunda gençler, unutamayacakları anılar ve dostluklarla ayrıldı.

Gençler Kamp'ta Dolu Dolu 3 Gün Geçirdi