Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençlerden 3 galibiyet 1 beraberlik

Gençlerden 3 galibiyet 1 beraberlik
Gençlerden 3 galibiyet 1 beraberlik

TÜFAD Genel Başkanlığı tarafından Afyonkarahisar’da yapılmak istenen ancak Afyonkarahisar’ın beklenen cevabı verememesi sonucunda Antalya’ya alınan “Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği” 46 Şube’nin katılımı ile 3 gün boyunca  Antalya Manavgat’ta organize gerçekleşti. 6. kez yapılan ve geleneksel hale gelen “Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği” TÜFAD tarafından yeni yeteneklerin keşfedilmesi için olanak sağlandı.
TÜFAD Genel Merkezi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında TÜFAD’ın ülke genelinde faaliyet gösteren 46 şubesi, 2007 doğumlu ve lisansı bulunmayan amatör futbolculardan oluşan 12 kişilik takımları toplamda da teknik heyetler dahil 750 kişilik grup Antalya Manavgat’ta düzenlenen turnuvada yer aldı.
TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser öncülüğünde turnuvaya iştirak eden 12 sporcudan oluşan takım, 3 gün süren turnuvada 5 karşılaşma oynadı. Mücadeleler sonunda 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Afyon ekibi grup birincisi oldu. Turnuvaya katılan Afyon TÜFAD takımında yer alan 12 sporcudan 5’inin scuat (Yetenek Avcısı) ekipleri tarafından da takip edildiği belirtildi. Turnuva sonunda yetenekleriyle ön plana çıkan 50 oyuncunun ilerleyen günlerde belirlenecek olan bir ilde düzenlenecek olan final etabı organizasyonunda tekrar izlenerek değerlendirileceği ifade edildi.