Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gençlere destek olmaya hazırız” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"Gençlere destek olmaya hazırız"

Vali İrfan Balkanlıoğlu kısa adı AGAD olan Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği Başkanı İlyas Kaan Taytak ve yeni Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti

Ziyaret amaçları ve dernekleri hakkında Vali Balkanlıoğlu’na bilgiler veren Taytak, derneklerinin Afyonkarahisar’da 2006 yılında faaliyete geçtiğini, derneğe üye olabilmek için 30 yaşını geçmemiş olmak gerektiğini belirtti. Ayrıca gençlerin eğitim, öğretim, iş kolları ve sosyal alanlarda yeteneklerini sergilemek amacıyla kurulmuş bir dernek olduğunu belirtti.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu, “Bu gençlerimiz, kendileri gibi gençleri bir araya getirip onlara biraz da ruh verip kendi ayakları üzerinde durma yönünde, geleceğe hazırlıyorlar. Tabii ki başta kendileri o girişimci ruhuna sahip olma durumundalar. Afyonkarahisar’lı gençlerimize dernek olarak sağlayacağınız katkılardan ötürü sizleri kutluyorum. Biz Valilik olarak sizin gibi değerli gençlerimize destek olmaya her zaman hazırız. Ziyaretiniz beni çok mutlu etmiştir. Yeni yönetiminizin derneğinize hayırlı olmasını temenni ediyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti