Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençlik Çalışanı Özge Mutlu, Almanya’ya gitti

Bu haberin fotoğrafı yok
Gençlik Çalışanı Özge Mutlu, Almanya'ya gitti

Gençlik Merkezi Gençlik Çalışanı Özge Mutlu, Türk ve Alman gençlik çalışanlarına yönelik yapılacak “Gençlik çalışmalarında halkla ilişkiler ve yeni medya”seminerine katılmak üzere Almanya’ya gitti

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Gençlik Çalışanı Özge Mutlu Türk ve Alman gençlik çalışanlarına yönelik düzenlenecek “Gençlik çalışmalarında halkla ilişkiler ve yeni medya”seminerine katılıyor. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi; “Program Almanya’da ve Türkiye’de olmak üzere iki ayrı aşamada 7’şer gün sürecek. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Federal Almanya Cumhuriyeti Uluslararası Gençlik Çalışmaları Uzman Kuruluşu (IJAB)’ın işbirliğinde planlanan seminer programı, konusunda deneyimli iki uluslu bir ekip tarafından yürütülecek olup katılımcıların deneyimlerini ve yaklaşımlarını karşılaştırabilecekleri karşılıklı öğrenme temelinde tasarlanmıştır. Gençlik ve medya alanında çalışan Türk ve Alman gençlik çalışanlarına karşılıklı düşünme, tartışma, paylaşma ve uygulama ortamı sağlaymak amacıyla düzenlenen seminer 2 Ekim’de başlayacak. Seminerler 02 – 08 Ekim 2010 tarihlerinde Almanya ve 06-12 Şubat 2011 tarihlerinde Türkiye’de gerçekleştirilecektir. Gençlik alanında gönüllü çalışanlar ile tam zamanlı çalışan uzmanlar seminerin hedef kitlesini oluşturmaktadır.”
Türkiye’den 8 Gençlik çalışanı katılıyor
Gençlik Merkezi’nden elde edilen bilgilere göre Türkiye’den bu seminere toplam 8 gençlik çalışanı katılıyor. Bu 8 kişiden birisi olan Özge Mutlu, Almanya’da hem Türkiye’yi hemde Afyon’u temsil edecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti