Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gençlik Haftası Coşkuyla Kutlanacak”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları için yapılan toplantıda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bir araya geldi. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, haftanın coşkuyla kutlanacağına dikkat çekti

19 Mayıs Atatürk'ü Anma

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Gençlik, Spor ve Yurt Hizmetleri Müdürleri ve 14 Yurt Müdürü ile Şuhut’ta bir araya geldi.

Toplantıda, Gençlik Haftası boyunca Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek faaliyetler ele alındı.
İl Müdürü Kasapoğlu toplantının ardından yaptığı açıklamada Afyonkarahisarlıları Gençlik ve Spor faaliyetlerine katılmaya davet etti. Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı ve Gençlik Haftası boyunca yapılacak faaliyetler için hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

18 Mayıs Cumartesi günü saat 20.24’te Eski Müze önünden başlayacak Gençlik Yürüyüşü, Zafer Meydanı’nda sona erecek. 19 Mayıs Pazar günü saat 14’te Zafer Meydanı’nda yapılacak olan Gençlik Spor Festivali, spor turnuvaları, gösteriler, yarışmalar ve daha birçok gerçekleşecek.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları için yapılan toplantıda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bir araya geldi. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, haftanın coşkuyla kutlanacağına dikkat çekti

15-19 Mayıs 15-18 arası Afyonkarahisar Gençlik Merkezi etkinlikleri kapsamında Gençlik Merkezleri’nde çeşitli atölye çalışmaları ve aktiviteler yapılacak.

Ayrıca 18-19 Mayıs 3×3 Basketbol Turnuvası, Bocce, Triatlon, Badminton, Yüzme, Dağcılık, Su Kayağı, Flor Curling, Yüzme Yarışları, Tekvando, Halter, Jimnastik, Satranç, Masa Tenisi, Bilardo, Kano, Oryantiring branşlarında turnuvalar ve etkinlikler gerçekleşecek. Etkinliklerle ilgili detaylı bilgi için Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün web sitesini ve sosyal medya hesaplarının takip edilebileceği belirtildi.