Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençlik merkezi tebessüm olmaya devam ediyor

Gençlik merkezi tebessüm olmaya devam ediyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Gençlik Merkezi Gönüllü gençleri engelli Ahmet’e istediği kitabı teslim etti

 

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Gençlik Merkezleri pandemi döneminde çalışmalarına devam ediyor. Gençlik Merkezi gönüllü gençlerinden Ahmet’in telefonla arayarak talepte bulunduğu kitap, Gençlik Lideri Özlem Göktaş Çetinkaya tarafından teslim edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Siz yeter ki okuyun kitaplar bizden” başlığı ile duyuruda bulundu.
“ÇALIŞMAYA TEBESSÜM
OLMAYA DEVAM”
Gençlik Merkezinden yapılan paylaşımda ise, “Kitap okumayı seven gönüllü gencimiz Ahmet’in bizden kitap isteği yerine getirildi. Ne mutlu bizlere ki bir güzelliğe daha vesile olduk. O zaman çalışmaya tebessüm olmaya devam” ifadeleri kullanıldı.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

 

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.