Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençlik Merkezi yeni binasına geçti

Bu haberin fotoğrafı yok
Gençlik Merkezi yeni binasına geçti

2. Dumlupınar Caddesi’nde bulunan eski ATSO binasını kullanan Gençlik Merkezi mevcut binanın yıkılacağından dolayı yeni binaya taşınıyor

Afyonkarahisar’da gençlere yönelik faaliyetleriyle ön plana çıkan Gençlik Merkezi mevcut binası yıkılacağı için yeni bir binaya geçiyor. 2. Dumlupınar Caddesi’nde eski ATSO binasını büyük ölçüde boşaltan Gençlik Merkezi görevlileri yeni binaya taşınmayı neredeyse tamamladı. Gençlik Merkezi’nin yeni hizmet binası ise Basın Caddesi’ndeki BAĞ-KUR binasının karşısında yer alıyor. İhtiyaç Akedemi Dershanesi’nin bulunduğu binaya taşınan Gençlik Merkezi yeni yerinde hizmet vermeye de başladı.
Hizmet binasının tam olarak en geç Pazartesi günü hizmete başlayacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili İsmail Kılınç, “Basın Caddesi üzerinde bulunan binamızı eski BAĞ-KUR binasının karşısına taşınıyoruz. Eski ATSO binasının yıkılacağı için Gençlik Merkezimiz de taşınmak zorunda kaldı. Kiralık olan yeni binaya geçecek olan Gençlik Merkezimiz yeni binasında hizmete başladı. Bir kısım eşyaların taşınma işlemi sürüyor ve Pazartesi günü yeni binamızda tam olarak hizmete başlayacağız.” ifadesini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)