Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sağlık camiası şiddetten uzak tek kalem maaş istiyor”

Türk Sağlık Sen Şube

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Öztürk, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Öztürk, “Tüm sağlık camiası; Şiddetten uzak tek kalem maaş istemektedir” dedi

 

Türk Sağlık Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Ali Öztürk, sağlık çalışanlarının sorunlar yumağında boğuştukları son Tıp Bayramı olup, sağlık camiası sorunlarına çareler üretilip, çözüm için adım atılmasını temenni etti.
Mehmet Ali Öztürk, 14 Mart Tıp Bayramının Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane’de iki kule arasına dev bir Türk bayrağı asan Tıbbiyelilerin işgale tepki, milletine sevda ve vatanına bağlılığının bir yansıması olduğunu ve tıbbiyelilerin bu ruhun kaynağından beslendiklerini vurguladı.
“TÜRK HEKİMİ HER ŞARTTA VATANI İÇİN FEDAKÂRLIKTA BULUNUR”
“Türk Hekimi her şartta vatanı için fedakârlıkta bulunmaktan asla geri durmamıştır. Şanlı tarihimizin her dönüm noktasında mutlaka tıbbiyeliler, sağlık çalışanları vardır.” diyen Öztürk, “Salgında canlarını siper ederek şifa dağıtmaları, deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerinin yanı sıra gönüllü olarak bölgeye giderek verdikleri sağlık hizmeti, son dönemdeki fedakârlıkları olarak zihinlere kazınmıştır. Milletin derdi ile dertlenen, memleket için hiçbir görevden asla çekinmeyen ve üzerine düşeni fazlasıyla da yapan tüm sağlık camiası her türlü övgünün üstündedir. Bu fedakârca hizmetin karşılığında ise beklentileri sadece sorunlarının çözülmesi olmuştur. Adaletsizliklerin giderilmesi, ekonomik kayıplarının düzeltilmesi gibi temel sorunlarda kesin çözümler üretilmesini beklemektedirler. Tüm sağlık camiası; Tek kalem maaş istemektedir. Puanların ve katsayıların karmaşıklığında bir ücret politikasından vazgeçilmesini talep etmektedirler. Ek zam yapılmasını, bayram ikramiyesinin verilmesini, nöbet ve diğer ödemelerin günümüz şartlarında bir anlam ifade edecek seviyeye gelmesini beklemektedirler.” dedi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti