Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Usta oyuncular ayakta alkışlandı

Usta oyuncular ayakta alkışlandı

Ünlü sanatçılar Nurseli İdiz, Nergiz Kumbasar ve Kimya Gökçe Açtaç’ın oynadıkları 3 kişilik Etekler ve Pantolonlar oyunu Afyonlularla buluştu

 

Kar yağışına rağmen TED Koleji salonunu dolduran Afyonkarahisar’lı tiyatro izleyicisi Nurseli İdiz, Nergiz Kumbasar ve Kimya Gökçe Açtaç’ın performansını ayakta alkışladı.
MAZİ: BUNDAN SONRADA AFYON’A
KALİTELİ OYUNLAR GELECEK
Müzikli komedi tarzı oyunların en başarılıları arasında yer alan Etekler ve Pantolonlar isimli oyunu Afyonkarahisarlılarla buluşturduklarını kaydeden gazeteci Ömer Mazi şunları söyledi: “Salonu dolduran tüm tiyatro izleyicisine çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Afyon’a kaliteli ve başarılı tiyatro oyunlarını getirmeye devam edeceğiz. Afyon’un kültür ve sanat hayatına bir katkımız olmuşsa ne mutlu bize.”
OYUNCULAR AFYON
İZLEYİCİSİNİ TAKDİR ETTİ
Oyuncu Nurseli İdiz oyun sonrası yaptığı değerlendirmede, Afyonkarahisar izleyicisinin iyi ve kaliteli olduğunu dile getirdi. İdiz, “Çok iyi nerede nasıl tepki vereceğini bilen harika bir izleyici vardı. Yaş ortalaması dikkatimden kaçmadı. İzleyiciye bayıldım.” dedi.
Oyuncu Nergiz Kumbasar ise şunları kaydetti: “Salon çok şık ve güzel, izleyicinin reaksiyonu da iyi olunca son dönemde oynadığımız en iyi performans oldu. Kaliteli izleyici bizi de motive ediyor.” Oyun sonrası izleyiciler hayranı oldukları oyuncularla fotoğraf çektire bilmek için uzun süre bekledi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi